上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(62)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-18 10:22 PM 發表

應該糸我就你地
講真返到去個個都要返工
日頭個時搵鬼陪我
我閒日約你日日食lunch應該可以...只怕你唔得
星期六日拱就應該難講少少

唔...雖然文職多人爭
不過位亦相對多
無問題的
可以約你平日dinner都得:smile_38::smile_38:

各位網上朋友, 你們好~~~~~~~~~~~~~~~~
我想加入你地既大渣庭

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-5-19 12:03 AM 發表
各位網上朋友, 你們好~~~~~~~~~~~~~~~~
我想加入你地既大渣庭
你唔係一向都加入左架咩:smile_38::smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:06 AM 發表

你唔係一向都加入左架咩:smile_38::smile_30:
你唔係一早就瞓咗咩:smile_45:
:smile_38::smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:06 AM 發表 查看引用來源

禾驚禾成日冇黎, 都冇咩人記得我啦
咪扮下新人囉

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-5-19 12:08 AM 發表
你唔係一早就瞓咗咩:smile_45:
:smile_38::smile_30:
頭髮未乾呀, msn唔見你, 以為你做緊野添:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-5-19 12:10 AM 發表

禾驚禾成日冇黎, 都冇咩人記得我啦
咪扮下新人囉   
咁又係, 你好似好耐無黎過

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:17 AM 發表 查看引用來源

咁又係, 你好似好耐無黎過
我得閒會黎多d啦
我自已個post都close左了
做樓主都唔易
成日要看住看住, 幾日唔上, d人就嘈嘈弊話冇人係度

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-5-19 12:31 AM 發表

我得閒會黎多d啦
我自已個post都close左了
做樓主都唔易
成日要看住看住, 幾日唔上, d人就嘈嘈弊話冇人係度
你要返工, 係好難開舖
我遲d有工返, 呢度都要靠朋友, 夜晚先返黎睇下

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-18 11:52 PM 發表

可以約你平日dinner都得:smile_38::smile_38:
OKOK ... :smile_38:
話時話宵夜我都得ga
我第二朝又唔水返工

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆