上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.6k

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-16 01:14 AM 發表
你話要閉關吖麻,吾喺咩:smile_13: :smile_13:
甘Q好玩﹗﹗﹗點會捨得唔去呀﹗
想去CA好耐﹐無人帶路﹗﹗﹗

好似好正甘wo:smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-16 01:16 AM 發表 查看引用來源

我其實都喺去過3次咋:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-16 01:16 AM 發表 查看引用來源

你老手嚟0架喎, 邊駛人帶路呀

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-16 01:15 AM 發表 查看引用來源

Hello 小強你好 ................. :smile_15:
你好呀, 岩岩睇左你個報告

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-16 01:23 AM 發表
我其實都喺去過3次咋:smile_35: :smile_35:
我第一次去時﹐我個FD系CA做廠長﹐剩系開左間4星房比我﹐話現在有左件阿二﹐唔玩K啦﹐叫我自己落去酒店SUNNA玩下啦﹗
甘就無左CA既第一次﹗﹗﹗:') :') :')

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-16 01:15 AM 發表 查看引用來源
你收幾點呀,天晚宵夜有冇性趣:smile_38: :smile_38:
聽晚喺邊食呀??
如果我吾駛OT加吾係太累嘅話就會嚟, 但係宜家覆你吾到, 聽日打比你啦

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-16 01:26 AM 發表

你老手嚟0架喎, 邊駛人帶路呀
QQ就系﹗﹗﹗內游重系初哥呀﹗﹗﹗

引用:

我從來都係一條 冷落 吧飲野 ...
點會一個人唱 K 丫 ...
有幾個酒品好既朋友仔落 K 就 Very Good 啦 ( 太多又唔好喎 ,容易失控 )

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-16 01:31 AM 發表

我從來都係一條 冷落 吧飲野 ...
點會一個人唱 K 丫 ...
有幾個酒品好既朋友仔落 K 就 Very Good 啦 ( 太多又唔好喎 ,容易失控 )
唱K我會去﹐一個人落巴飲酒﹐就真系無乜興趣啦﹗唔鐘意玩ONS﹗﹗﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆