上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(57)

收藏  |  訂閱
756  6.1k

引用:
原帖由 Zoe1101 於 2009-5-7 07:02 PM 發表
哈佬呀:smile_38::smile_38:
你好呀, 新朋友:smile_38:

今晚咁熱鬧呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-7 09:06 PM 發表 查看引用來源
此話何解:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 7/5/2009 21:06 發表 查看引用來源
有幾呀~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-5-7 09:09 PM 發表

此話何解:smile_41:
我見你地同太后入左黎吹水嘛, 仲上埋熱門話題添

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-7 09:09 PM 發表
有幾呀~:smile_38: :smile_30:
放工未呀魔鬼:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-7 09:12 PM 發表 查看引用來源

我見你地同太后入左黎吹水嘛, 仲上埋熱門話題添
系妳已經唔理我地:smile_24: .....我收工喇...........拜拜vk...拜拜小鬼

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-7 09:13 PM 發表 查看引用來源

放工未呀魔鬼:smile_38: :smile_38:
又唔見妳問吓我:smile_39: .....真系走人...:smile_15:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-5-7 09:15 PM 發表

又唔見妳問吓我:smile_39: .....真系走人...:smile_15:
你....算把啦:smile_40:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-5-7 09:14 PM 發表

系妳已經唔理我地:smile_24: .....我收工喇...........拜拜vk...拜拜小鬼
有得去街, 唔通仲痴住部腦咩, 我打字打到手痛啦:smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆