上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.5k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 10:43 PM 發表 查看引用來源
當日個個都係師父黎架,我呢亭嘍囉無乜幾可咁威架,認一次叻都唔得?
廣 告 時 段......大 家 可 以 唔 駛 理...... 上 個 TOILET 先.......... :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 10:51 PM 發表 查看引用來源

廣 告 時 段......大 家 可 以 唔 駛 理...... 上 個 TOILET 先.......... :smile_46:
記得扯水呀,跟手揭返起個廁板呀

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 10:50 PM 發表 查看引用來源
緊係你巢返啦,你都無心裝載
我恨你,憎死你:smile_30:
我 .....恫 啦.......... :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 10:56 PM 發表 查看引用來源

我 .....恫 啦.......... :smile_46:
咩字黎架?點解架
你係咪有野攪呀,係就唔左你啦

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 10:56 PM 發表 查看引用來源
記得扯水呀,跟手揭返起個廁板呀
哈.....THX 你 幫 手... :smile_34:  ....點 好 意 思 呀...........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 11:01 PM 發表 查看引用來源

哈.....THX 你 幫 手... :smile_34:  ....點 好 意 思 呀...........
唔洗客氣,下次幫你休埋褲都得呀

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 10:58 PM 發表 查看引用來源
咩字黎架?點解架
你係咪有野攪呀,係就唔左你啦
我 都 係 剛 剛 查 到 架.........:smile_30:
好 了.......我 :smile_43:

打個招呼,跟住眠啦。超眼瞓:smile_19:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 11:04 PM 發表 查看引用來源
唔洗客氣,下次幫你休埋褲都得呀
E 樣 更 加 唔 係 你 強 項 啦.......免 禮 啦.........:smile_30:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-4 11:45 PM 發表 查看引用來源
打個招呼,跟住眠啦。超眼瞓:smile_19:
WET 到 咁 夜 啊?? 小心身子 WOR......:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆