上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  51.1k

知唔知邊個可以用手指玩妹妹呢,我聽人講有架

引用:
原帖由 @咬地沙 於 2009-4-15 01:20 PM 發表 查看引用來源
衛生小小啦 ... 手指甲有菌架

係咪要攪到女女下面發炎先開心

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-15 13:27 發表

衛生小小啦 ... 手指甲有菌架

係咪要攪到女女下面發炎先開心
可能想聞下啫

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-15 08:07 AM 發表 查看引用來源

球迷兄#(番泥有無找佢?我覺得好似唔同左樣咁.........
佢響芙記做左好耐架啦, 之前離開左一排而家又返來,  講真,  我對佢冇咩興趣,  之前搵過佢,  咩都玩厭啦,  而且佢服務麻麻, 唔算好玩得 ,  只係sell 樣 ,  又唔算好靚 ,  佢返左來我都未搵過佢 .  我對呢類做得太耐的bg冇咩興趣 ,我都係貪新鮮 . 哈哈

引用:
原帖由 @咬地沙 於 2009-4-15 01:20 PM 發表 查看引用來源
其實好多都可以,  要睇你係咪熟客,  我以前試過一位bg, 咩都可以同佢玩,  又車輪又除埋裙咁滯,  呢d真係要睇你識唔識冧女 !

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 01:58 PM 發表 查看引用來源

佢響芙記做左好耐架啦, 之前離開左一排而家又返來,  講真,  我對佢冇咩興趣,  之前搵過佢,  咩都玩厭啦,  而且佢服務麻麻, 唔算好玩得 ,  只係sell 樣 ,  又唔算好靚 ,  佢返左來我都未搵過佢 .  我對呢類做得太 ...
agree!
BG做太耐通常都無乜動力
當紮新進BG最好玩

sure 啦,  所以我唔搵紅牌,  之前68 太紅啦,   俾ching 寵壞左,  搞到連 lin 都唔俾 kiss ,  玩得唔夠 open , 所以有時搵d唔係好紅的bg,  反而會玩得放 !

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:12 PM 發表 查看引用來源
sure 啦,  所以我唔搵紅牌,  之前68 太紅啦,   俾ching 寵壞左,  搞到連 lin 都唔俾 kiss ,  玩得唔夠 open , 所以有時搵d唔係好紅的bg,  反而會玩得放 !
個個都鍚lin ... 佢又唔沖涼 ... 咪簡接同上手打車車

咁當然唔係個個bg 都會kiss lin 啦,  68 對lin 太誘人, 先至會想kiss下遮 ............ 不過佢唔俾,   因為佢有公主病...... 恃紅生嬌

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-15 14:20 發表

個個都鍚lin ... 佢又唔沖涼 ... 咪簡接同上手打車車
你估啲女系老虎呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆