上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎零

收藏  |  訂閱
752  5.0k

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-26 11:52 PM 發表 查看引用來源

你就on 99 ,我都冇9
我最怕9架喇...........

冇呀冇呀,你追番post丫
soso話你同佢各揸一對雀仔
跟住先知原來係你相公既..........唔信你問拉豬丫

so 夫人,:smile_03: :smile_03: :smile_03:
好似有d詞語出現過拱囉....小相公定大相公......雀呀.........自模......類似呢d啦...
畢個我唔知呢d詞語典排序.....:smile_13:
資料夠冇?!唔水追啦.....:smile_35:

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 2009-3-26 23:53 發表 查看引用來源

揾D縱下禾
冇鬼用架你,衰仔
你呃得咁揚,係都上左手先黎慢慢呃丫嘛.........:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-26 11:52 PM 發表

未到50頁....:smile_35:
一半 jar    :smile_30:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-26 11:55 PM 發表 查看引用來源

曾經擁有咪得囉..........:smile_03:
呢一秒.....永遠都屬於你同禾(望字d錢拱讀白):smile_13:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-3-26 11:49 PM 發表 查看引用來源

你米on 9 9 認錯人~~
摸摸老板找數唔駛兩頭滕

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-26 11:56 PM 發表 查看引用來源

冇鬼用架你,衰仔
你呃得咁揚,係都上左手先黎慢慢呃丫嘛.........:smile_03: :smile_03: :smile_03:
矛辦法,禾發窮惡

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-3-26 11:53 PM 發表 查看引用來源

吹快d有獎品咩~~

今晚夜d訓lor~~
反夠先訓....:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-26 23:56 發表 查看引用來源

好似有d詞語出現過拱囉....小相公定大相公......雀呀.........自模......類似呢d啦...
畢個我唔知呢d詞語典排序.....:smile_13:
資料夠冇?!唔水追啦.....:smile_35:
次序係
soso.........lolo..........有一對雀仔
自摸完.........先知係相公

ps. 唔係少一隻/多一隻牌先叫小相公/大相公架咩???

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-3-26 11:57 PM 發表 查看引用來源

一半 jar    :smile_30:
我努力ing.......................:smile_38:

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 2009-3-26 23:59 發表 查看引用來源

矛辦法,禾發窮惡
好似唔似.............似晒我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆