上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.5k

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-15 04:47 PM 發表 查看引用來源

兩個人一齊仲有好多野,可能包括埋性
不過唔係最主要

你係唔係長期缺乏愛先講埋晒d咁既廢話
每個人拍拖都有佢自己既期望與預期. 都係果句, 拍拖係各取所需. 供需失衡就會出問題. 一方想要既野, 另一方俾唔到, 就會出問題. 唔好諗得拍拖咁神聖. 拍拖係好現實既事. 實實在在地發生係現實世界中.

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-3-15 04:50 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得可能呢個係一個藉口令個男既想去偷食
偷食係唔需要任何藉口.

算啦,呢個topic唔應該存在係呢區..
而係情情愛愛個邊..

拗左咁多頁真係有d煩
大家既意見唔同,只會沒完沒了咁..
樓主又冇最新發展
都係由個post沉算吧啦

引用:
原帖由 20030701 於 2009-3-15 12:03 PM 發表 查看引用來源
其實..樓主你話到「近3年女友幾乎完全唔想同我做...」
咁三年前佢係咪都係咁?
佢同你最頭果8年既情況係點?
中間發生左咩事?
其實...
我覺得呢個係重點

近三年先係咁
咁到底三年前係咪有事發生過先?

唉...
睇下我幾時可以將第一次俾女朋友啦..
睇你地講SP講得咁開心,我都試過想要,但後黎自己又想想,覺得根本吾可以對女朋友吾住,都係打消左E個念頭.
唉..真係好想要,同女朋友一起都有幾年,或者我做得未夠好啦..:smile_13:
anyways,希望可以快D俾女朋友啦. :smile_39:

引用:
原帖由 StupiDsoso 於 2009-3-16 06:28 AM 發表 查看引用來源
唉...
睇你地講SP講得咁開心,我都試過想要,但後黎自己又想想,覺得根本吾可以對女朋友吾住,都係打消左E個念頭.
唉..真係好想要,同女朋友一起都有幾年,或者我做得未夠好啦..:sm ...
:smile_40:你都好忍得

比錢叫雞算啦
小心玩出感情ar

引用:
原帖由 StupiDsoso 於 2009-3-16 06:28 AM 發表 查看引用來源
唉...
唉..真係好想要,同女朋友一起都有幾年,或者我做得未夠好啦..:sm ...
你gf係咪教徒???

支持樓主,因為係男人都忍唔到一個月一次

總之的確冇話必個o岩哂or錯哂.
只可以話大家都滿足唔到對方既期望
一邊覺得有性有愛先係完美既關係
一邊就覺得只要有愛就飽,甚至不惜壓制性需要以証明愛既偉大.
結案. 要唔要搵sp係個人自由,不予評論. 眼不見為乾淨...

anyway, 條女同我講要婚後性行為我覺得個signal就等同佢話自己性冷感一樣.
唔係話短期,係話行埋幾年都唔俾那種.
我唸好大機會婚後情況都唔會變. 又或者真係好似前面有人話,
婚後象徵式俾一次應酬下你only...:smile_30: 所以結婚前唸清楚忍唔忍到一世先好.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆