上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 孖異悟

收藏  |  訂閱
751  5.3k

引用:
原帖由 等愛 於 2009-3-12 04:08 PM 發表 查看引用來源

啜啜啜啜啜啜............. 卜....好大隻雞呀..... :smile_47:
係冰到有大隻雞~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-12 04:07 PM 發表 查看引用來源

咁去解放下啦...
忍忍.................忍忍.........

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-12 04:09 PM 發表 查看引用來源

挑............你夠係囉, :smile_45:

叫"春"呀........ 近住尖東多層停車場果盞燈位既斜對面
係二樓既

睇你坐咩位啦,我上次咁岩冇咩人
坐正係師傅前面,睇住佢點整
夜晚几$$$$...........:smile_46:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-3-12 03:45 PM 發表 查看引用來源

好答案
Thank you.........

引用:
原帖由 等愛 於 2009-3-12 03:54 PM 發表
各位... mor mor ... morrrrrrrrrrrrrrrr
禾好巧悶呀...... 快d 俾我mor... 下...... :smile_47:
mor mor ==:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 小柒7. 於 2009-3-12 16:09 發表 查看引用來源

大魚行過d,地鐵站口果座,巧似7/f~~:smile_46:
怪不得聽落咁熟啦..........上面我完全唔識路
所以好多地方都係路痴

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-12 03:57 PM 發表

查實知道呢本書都好耐, 係昨日等人, 悶悶地睇左幾頁, 笑鬼左出黎....
先開始對佢有興趣...
巧巧笑架~~ 咁禾又要睇睇先得

引用:
原帖由 等愛 於 2009-3-12 16:08 發表 查看引用來源

啜啜啜啜啜啜............. 卜....好大隻雞呀..... :smile_47:
驚妳下晝食唔飽嘛,嘿

引用:
原帖由 小柒7. 於 2009-3-12 04:12 PM 發表 查看引用來源

係冰到有大隻雞~~
睇佢啜度.... 啦..... :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-12 04:11 PM 發表 查看引用來源

其實同韓式有咩分別............
分別大巧多la~:smile_46:

韓式要落巧多野去葉,日式就要d肉靚,5水典葉~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆