上一頁下一頁
發新話題

0307(已成團) 有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k

收藏  |  訂閱
638  17.3k

預祝爆團

引用:
原帖由 sama814 於 2009-3-4 08:37 PM 發表 查看引用來源

我記得.....黄子華 CHING 嘛!!!!!:smile_30:
sam哥..我會再去啊,..一齊去啦!!!
我地都係同枱食飯嫁!!!!..仲一齊食早餐..你仲記唔記得我?

引用:
原帖由 26810322 於 2009-3-5 10:17 AM 發表 查看引用來源

sam哥..我會再去啊,..一齊去啦!!!
我地都係同枱食飯嫁!!!!..仲一齊食早餐..你仲記唔記得我?
團友們都好似幾熟落下了.
反而唔係咁多人見過小弟

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-5 10:41 AM 發表 查看引用來源

團友們都好似幾熟落下了.
反而唔係咁多人見過小弟
有機會要見下

想问下團長,系咪會光豬既女女全部要加50小費??

引用:
原帖由 超級龍仔 於 2009-3-5 12:05 PM 發表 查看引用來源
想问下團長,系咪會光豬既女女全部要加50小費??
光豬有幾個條件 :

1. 揀女時囡囡心個牌仔要係黃色.
2. 想玩光豬就早少少同團長講聲, 咁 10pm 左右 dj 會播番 d 強勁音樂, 把燈轉暗, 開始光豬 party.
3. 光豬 party 大約玩二十分鍾左右

Remark :
1. 之前都有團友叫團長唔駛安排光豬, 或冇要求團長安排, 咁光豬 party就會 skip
2. 之前有團友係光豬 party 唔駛自己條女除衫, 咁果 50 當然唔駛俾啦
3. 如果我冇搞錯o既, 囡囡有光豬 坐平枱要加 50, 如果帶出街就都係 500 或 800 (有錯請團長更正)

尋晚去左幫阿牧月攪蘇州屎,又幫阿kaka mark 湖北mm....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-5 12:55 PM 發表 查看引用來源
尋晚去左幫阿牧月攪蘇州屎,又幫阿kaka mark 湖北mm....
真係多o野搞 ...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-5 12:55 PM 發表 查看引用來源
有冇幫我先...

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-5 12:56 PM 發表

真係多o野搞 ...
其實佢只是去了......搞野~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆