上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[32]

收藏  |  訂閱
738  6.5k

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-10 02:27 PM 發表 查看引用來源
得啦,,得啦,,知你好扮忙啦,,,請唔請秘書呀,,,
無人工無假期...朝6晚11...乜都要做(包括洗底褲)~~

D 人去晒邊,,,無人幫親既,,,:')

引用:
原帖由 jacky0658 於 10/2/2009 02:30 PM 發表 查看引用來源

無人工無假期...朝6晚11...乜都要做(包括洗底褲)~~
嘩,,,你傻架,,,邊個會做呀,,,甘克溥,,:smile_22:

引用:
原帖由 jacky0658 於 10/2/2009 02:30 PM 發表 查看引用來源

你病到SHORT SHORT 地,,,,CALL白車先,,,:smile_45:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-10 02:28 PM 發表 查看引用來源
甘又係,,,佢好似成日昅住你喎,,,小心小心,,,
你都留意到呀~~

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-10 02:33 PM 發表 查看引用來源
你病到SHORT SHORT 地,,,,CALL白車先,,,:smile_45:
都話唔使call, 等緊屎:smile_44: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 02:39 PM 發表 查看引用來源

都話唔使call, 等緊屎:smile_44: :smile_30: :smile_30:
ching ching我回到公司了,你今日好靚呀

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-10 02:31 PM 發表 查看引用來源
D 人去晒邊,,,無人幫親既,,,:')
因為ching ching同我去吃飯.你就生意小d了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-10 02:41 PM 發表 查看引用來源

ching ching我回到公司了,你今日好靚呀
你食到傻左吖..............亂講野:smile_45:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-2-10 11:56 AM 發表 查看引用來源

係朋友哀傷既時候, 我會讓佢哀傷 ..
係朋友快樂既時候, 我會"鄧"佢高興 ..
係朋友憤怒既時候, 我會嘗試幫佢平伏 ..
係朋友失望既時候, 我會嘗試帶他走出黑暗..
h k哥的金句真是十分好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆