上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~168

收藏  |  訂閱
742  6.8k

引用:
原帖由 fish999 於 2009-1-15 02:52 PM 發表 查看引用來源

你以為吖, 有次我sunday 去師子山bbq, 好鬼多人
咁妳拍硬擋霸下爐先啦

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-15 02:56 PM 發表 查看引用來源

咁妳拍硬擋霸下爐先啦
咁係咪有人肯買野食吖???

我以為去個d 有晒食物的地方燒咋:smile_13:

引用:
原帖由 fish999 於 15-1-2009 14:52 發表 查看引用來源

你以為吖, 有次我sunday 去師子山bbq, 好鬼多人
如........果買晒野上到去發現冇位......都幾大鑊...:smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-15 02:55 PM 發表 查看引用來源

阿billy又話坐車上到既
唔知喎,我個陣係行上去ga...唔知係咪因為維修路的問題掛:smile_13:

引用:
原帖由 fish999 於 15-1-2009 14:57 發表 查看引用來源

咁係咪有人肯買野食吖???

我以為去個d 有晒食物的地方燒咋:smile_13:
我同妳去霸位:smile_47:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-15 02:59 PM 發表 查看引用來源

平時唔見你咁熱心~~~:smile_39: :smile_13:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-15 02:58 PM 發表 查看引用來源

如........果買晒野上到去發現冇位......都幾大鑊...:smile_40:
係ga, 真係幾煩ga

引用:
原帖由 dee07 於 15-1-2009 15:01 發表 查看引用來源
平時唔見你咁熱心~~~:smile_39: :smile_13:
我拎埋場紙帶埋波/泵去踢波...你憑咩話我唔熱心:smile_34:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-15 02:59 PM 發表 查看引用來源

咁吖, 得我地一男一女吖, 好易出事喎:smile_13:

引用:
原帖由 fish999 於 15-1-2009 15:03 發表 查看引用來源

咁吖, 得我地一男一女吖, 好易出事喎:smile_13:
o下!? 乜妳係女人黎架....我啋...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆