上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(13)-不停插插插!!插後門都令我不停高潮了

收藏  |  訂閱
631  32.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-17 07:03 PM 發表 查看引用來源

師兄咁大感觸0既....?:smile_24:
你地男人一樣好狠可以反轉豬肚.
成熟既男人只係口硬同支棒硬, 但心軟既生物
愛過既佢地都想佔有, 就因為甘男人比女人有情義D, 就算分左手都會冇甘絕
只可以講男人係`身不由己`

同埋我係 22 既 deedee 黎架炸

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2008-12-17 09:43 PM 發表 查看引用來源

成熟既男人只係口硬同支棒硬, 但心軟既生物
愛過既佢地都想佔有, 就因為甘男人比女人有情義D, 就算分左手都會冇甘絕
只可以講男人係`身不由己`

同埋我係 22 既 deedee 黎架炸
車~咁女仔夠對佢自己愛過0既男人好心軟啦~
為左愛情失晒理智,規條,尊嚴,其實都只係想留住身邊0既男人咋~
知啦~deedee!!

嘩... 仲係度研究後欄入唔入得呀??? 講咗好多版喎... :smile_27:

總之比入就入, 唔比就唔好強入... 或者有d人想比人入時人地唔想入呢...

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-17 10:14 PM 發表 查看引用來源
嘩... 仲係度研究後欄入唔入得呀??? 講咗好多版喎... :smile_27:

總之比入就入, 唔比就唔好強入... 或者有d人想比人入時人地唔想入呢...
講緊第2個話題啦~ 睇下我同樓上位師兄講得幾有深度:smile_35:
仲有呀,有十數版唔係我做成咁架~唔該你去P.13開始睇下啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-17 10:19 PM 發表 查看引用來源

講緊第2個話題啦~ 睇下我同樓上位師兄講得幾有深度:smile_35:
仲有呀,有十數版唔係我做成咁架~唔該你去P.13開始睇下啦~
係唔係想我幫你開多廿幾版呀老友?

引用:
原帖由 bcm 於 17-12-2008 18:45 發表 查看引用來源

女仔就係咁傻架啦,為左愛情,愛人,咩都可以犧牲,
包括自己0既尊嚴:smile_39:
男人都得ga je ,呢d野睇人,唔1定係女人ge專利:smile_34:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-17 10:40 PM 發表 查看引用來源

男人都得ga je ,呢d野睇人,唔1定係女人ge專利:smile_34:
不如你都犧牲一下啦

引用:
原帖由 bcm 於 17-12-2008 22:19 發表 查看引用來源

又講我~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-17 10:44 PM 發表 查看引用來源

又講我~~:smile_13: :smile_13:
點講都係你既錯

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-17 10:05 PM 發表 查看引用來源

車~咁女仔夠對佢自己愛過0既男人好心軟啦~
為左愛情失晒理智,規條,尊嚴,其實都只係想留住身邊0既男人咋~
知啦~deedee!!
好似張學友首歌
愛得比你深, 痛得比你深
痴情者多是傷心人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆