上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.6k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-16 11:45 PM 發表 查看引用來源

兩招............我一招搞掂你啦
你好似未做warm up wor???:smile_40:
牙擦擦.....你就叻...:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-16 11:48 PM 發表 查看引用來源

一講食你就最精神

哈,你牙痛果日,會點過呢
牙痛慘過大病囉...:smile_24:
會去你屋企渡過囉.....:smile_44: 唔好通知伯母....靜雞雞入屋~~:smile_44:
玩你部電腦....:smile_13: 搞你部電視....:smile_45: 玩殘你部電話~~~

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-16 11:49 PM 發表 查看引用來源

豬乸唔會上樹

會做乜呢
會同仇兄跳番part舞~~

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-17 07:43 AM 發表

.Kelvin~~~

今日要煲湯俾同事飲....:smile_40:
一陣去買料.....
你飲左咖啡未丫~~~:smile_38:  
你飲左咖啡未丫<-------Yes, i had one this morning.:smile_30:
今日要煲湯俾同事飲<---what kind of 湯:smile_14:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-17 11:39 AM 發表 查看引用來源

去[午門]料理食壽司??:smile_40:仇兄... 你都識貨噃~~
我晏畫鐘意食拉麵多d..:smile_13: ..唔該... 一碗九洲拉麵....~~~:smile_38:   
蘭州拉麵,會唔會好的呢

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

咦....你都知顏妹接左個新job....:smile_44:
係丫.... .八下呢樣... 八下個樣. .咁啦.....:smile_46:
你有無料提供丫???  
有呀.........小館個廁所,好耐無人清潔

你睇下駛唔駛叫食環署黎丫

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-17 11:43 AM 發表 查看引用來源

係丫....記得拎出黎用啦...:smile_38:
可以儲分ga... 儲夠一千分有張去...冰島機票~~~
:smile_04: 你而家知顏妹對你幾咁好..........:smile_03:  
係幾好喎

不過,去冰島有乜搞呢

去食雪條呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-17 11:45 AM 發表 查看引用來源

唉..:smile_39: ..你帶番副...:smile_13: 老花鏡啦...:smile_44: 做人要認命~~:smile_40:
我係唔會咁易認概

你打死我啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-17 11:46 AM 發表 查看引用來源

你order ar??.........我又唔想整囉喎......
睇死你係咁啦

食你就叻

整呀.......哈哈,整你個制啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-17 11:48 AM 發表 查看引用來源

你好似未做warm up wor???:smile_40:
牙擦擦.....你就叻...:smile_22: :smile_22: :smile_22:
牙擦擦.....你唔叻咩...

你有做warm up 就唔會扭親手啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆