上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.4k

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-9-18 11:09 AM 發表 查看引用來源

唔駛驚,唔駛驚,企企在大廳
好爛

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-9-18 11:13 AM 發表 查看引用來源

好爛
最緊要妳笑姐
唔傾喇,我又比人鬧

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-9-18 11:15 AM 發表 查看引用來源

最緊要妳笑姐
唔傾喇,我又比人鬧
做咩被人鬧啊?
話俾妹妹聽

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-18 02:15 AM 發表 查看引用來源
無精神用DC, 用webcam影咗張俾大家。

I can tell your lips are so sexy ar.....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 發表 查看引用來源
女人, 真係太為難。男人多性交對象可以自命風流,但係女人多幾個就係放縱,唔識保護自己。
其實呢啲都係中國古代啲道德佬遺留下來的問題...
以前係男權至上, set 啲rule梗係對同性有利....
呢啲都係中六讀中化讀番黎...
話時話中化對我的影響好大,
令我對性的觀點改變咗好多
妳仲記得那六篇課文嗎?

fion

u put me on fire

support u ^^   btw, amy is a really crazy girl ....haha

hi, fion, u put me on Fire also ....thx so much ^^

hi fion~
我一直都有睇你0既post ar
d相固然好sexy,但更重要係你0既文章令我好有共鳴,男仕睇到都會學到更多0野

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-18 08:28 AM 發表 查看引用來源
今朝又谷M, 所以有D cup 啦! 不過,脹得好辛苦。 

thanks, but take care not to get ill
coz i know when M arrives your body will feel weak

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆