上一頁下一頁
發新話題

徵25歲以上既仔做朋友*第二集*

收藏  |  訂閱
739  9.1k

引用:
原帖由 有誰來愛我呀 於 2008-8-30 12:16 AM 發表 查看引用來源
小女子21歲
住上水...
係北區醫院番工...做文員....

想識番d比自己大d既男仔做朋友
一定一定要大過25歲...只好入黎啵...哈哈哈

性格 : 唔好得我講 無你講 *即係悶人...唔岩我...*
如果思想成熟個d都岩我ka ...
你好呀~~~~~~~~~~~~~`:smile_40:

引用:
原帖由 wingho1420 於 2008-10-13 09:07 PM 發表 查看引用來源
頭先行開左

你呢?
你有冇方法~可以聯絡你架~~~

引用:
原帖由 康公子 於 2008-10-13 09:13 PM 發表 查看引用來源
你好呀~~~~~~~~~~~~~`:smile_40:
你好呀~~~~

引用:
原帖由 有誰來愛我呀 於 2008-8-30 12:16 AM 發表 查看引用來源
小女子21歲
住上水...
係北區醫院番工...做文員....

想識番d比自己大d既男仔做朋友
一定一定要大過25歲...只好入黎啵...哈哈哈

性格 : 唔好得我講 無你講 *即係悶人...唔岩我...*
如果思想成熟個d都岩我ka ...
hihi....平時我好少講野,不過今日係屋企悶悶地....
加上,我以前都係住上水架...(不過,宜家自己出左黎住LU)
ANYWAY...SAY HI LA.........

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2008-10-13 09:17 PM 發表 查看引用來源

hihi....平時我好少講野,不過今日係屋企悶悶地....
加上,我以前都係住上水架...(不過,宜家自己出左黎住LU)
你好呀....
唔算係好少野講呀~~~

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2008-10-13 09:17 PM 發表 查看引用來源

甘你而家住係邊呢~~~

引用:
原帖由 有誰來愛我呀 於 2008-10-13 09:15 PM 發表 查看引用來源
你好呀~~~~
我叫阿康...............做打雜架.....
傾下計得嘛???

引用:
原帖由 有誰來愛我呀 於 2008-10-13 09:19 PM 發表 查看引用來源
甘你而家住係邊呢~~~
住左出黎KOWLOON........近太子附近啦...

嗨~你好呀!
有冇msn呀

引用:
原帖由 有誰來愛我呀 於 2008-10-13 09:15 PM 發表 查看引用來源
你有冇方法~可以聯絡你架~~~  
我既用戶名   用hotmail

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆