上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.1k

引用:
原帖由 jinjinjinjin 於 2008-8-19 03:15 PM 發表
我都想去~:smile_47:
欢迎你啊。。。
你识边个够分既朋友PM我啦。。。。

最慘我冇朋友....所以先要識下你地d朋友~~
引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-19 03:38 PM 發表

欢迎你啊。。。

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-19 15:38 發表
欢迎你啊。。。
你仲喺度呀.....有冇瞓過架

引用:
原帖由 jinjinjinjin 於 2008-8-19 03:47 PM 發表
最慘我冇朋友....所以先要識下你地d朋友~~
呵呵。。。不怕。。有心不怕迟。。。
加油啊。。。。

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-19 03:51 PM 發表

你仲喺度呀.....有冇瞓過架
我都想唔训系到同你地吹水啊。。。。
不过好惊退化的快。。所以就悄悄地溜去觉觉咯。。。

下次應該join到你地~

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-19 04:11 PM 發表

我都想唔训系到同你地吹水啊。。。。
不过好惊退化的快。。所以就悄悄地溜去觉觉咯。。。
唔訓好快巢皮架美女~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-19 16:16 發表
唔訓好快巢皮架美女~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
你就最清楚啦 晚晚都唔瞓:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-19 04:21 PM 發表

你就最清楚啦 晚晚都唔瞓:smile_03: :smile_03:
夜晚唔訓D皮膚真係差好遠架~~~:smile_38:

引用:
原帖由 jinjinjinjin 於 2008-8-19 04:12 PM 發表
下次應該join到你地~
好啊。。。等你星期五加入啊。。。
你可要勤快点。。唔好偷懒哦。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆