上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-7-31 05:16 PM 發表
病病
最好講性
講講下咪可以做囉
係唔係
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
佢都算係架..........

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-31 02:01 PM 發表

哈哈~~~勁呢~~~

我都想呀, 8月遊下船河..........
不過要我唔識搞丫嘛~~:smile_27:
好呀....遊船河幾好呀、幾健康活動.:smile_40:
不過我唔識游水....:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-31 04:52 PM 發表

你可以講下你今日食左飯未 有冇沖涼 去左廁所未呀~~
重有好多話題可以講~~~
你再多咀...我一定有小你唔完既動力!!

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-7-31 05:14 PM 發表

你想同邊個有講唔完既話題呀
當然係最好既妹夫你啦

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-7-31 05:16 PM 發表
病病
最好講性
講講下咪可以做囉
係唔係
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
講你死人頭

引用:
原帖由 calacm 於 2008-7-31 06:37 PM 發表

你講d咩呀....
想講就講啦..
我咪就係想講...唔完既話題囉:smile_38:

引用:
原帖由 calacm 於 2008-7-31 06:40 PM 發表

好呀....遊船河幾好呀、幾健康活動.:smile_40:
不過我唔識游水....:smile_13: :smile_13: :smile_13:
俾幾個水泡你囉:smile_30:

推下.............

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-31 06:53 PM 發表

當然係最好既妹夫你啦
咩妹夫呀
你講咩呀
我一d 都唔明
我都未結婚
同埋我係叫...................................神人......................
又可以叫我做.................................阿世..........................
又可以叫我做.................................衰人.............................
明唔明!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-31 06:53 PM 發表

講你死人頭
你覺得我講得唔岩咩
講做愛既野
我教你講呀
病:你鐘意用咩體位做架???
女:我鐘意用九仔式囉
病:點解呀?
女:因為可以入 d 同舒服 d 囉
病:係架?
女:係呀
病:咁不如我地試下囉
女:..........諗左一陣..............好啦我地試下啦
男女:呀呵..............................
病:舒唔舒服呀
女:好舒服呀
女:不如黎多次囉
病:好呀好呀
咁咪得囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆