上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

我支持你啊 , 睇到我都硬晒 ! 如果我第一次俾你你話幾好呢 ~

等你寫下一篇呀

回覆 382# 的帖子

Irene姐姐, 幾時又再寫:smile_13:
好想快D睇

有沒收到我PM啊 : )

硬晒 .........

唔知妳係邊度教琴呢??
好想同妳係琴上面做
唔知有冇咁筍幾會呢??
我就一定唔聽話啦!!
因為見到妳就一定唔會乖得去邊!!

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-20 03:56 PM 發表

哈哈,後生仔體力好丫麻
佢夠力既我都唔介意黎多幾次既
樓主你都好多fans

引用:
原帖由 lkk12946 於 2008-8-23 09:22 AM 發表
睇完之後我都好想做濠仔 , 我唔知點解 , 由細到大 , 硬係會鐘意啲三十幾歲有返咁上下年紀嘅熟女 ,  覺得熟女好有女人味 , 不過到依家都冇啲咁嘅機會 , 都22歲 , 先拍得哥兩次拖 ~ 有時覺得自 ...
SAME:smile_40: WITH U

回覆 382# 的帖子

Irene,
你真係大眾女神,集性感,成熟,豪放,氣質於一身,可唔可以POST多D靚相出來益下大家,泳衣,短裙,晚裝等, SHOW下腳,腰,鎻骨,同埋個靓胸........THX

睇完之後我好想學 琴...幾時教我

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-16 04:47 PM 發表
3日之後一個早上

我起身刷牙洗面,之後諗住入廚房整早餐果陣
係雪櫃見到張memo,係健仔寫既
"靚靚母親大人:

我要番學校同班會開會,大約12點就會番黎,記得煮埋我飯

你個乖仔"

我拎住杯鮮奶走出廳,望下個鐘 ...
IRENE姐姐其實乜野引起你會對豪仔的欲望:smile_40:
仲有...經過豪仔呢幾次...你會唔會對你老公有d失望呢???:smile_22:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-22 12:36 發表

哈哈....有時間咪寫囉
今日老公係屋企....
咁即係今日會俾老公餵飽飽啦:smile_46::smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆