上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-13 09:41 PM 發表
幾大雨都唔怕,
水浸就真係唔好啦....
水浸真係一d都唔奇架........

我想問, 火車會唔會因為大雨而停?

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-13 09:34 PM 發表

點解要咁做既, 驚水浸?
暴雨玩暴乳...有咩問題?
真係浸的好緊要架. ...  
而家cp的士   四輪仔 去火車站   新世紀酒店都唔會去啦...:smile_39:

聽日要上去請諗清楚 ....:smile_13:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-13 10:18 PM 發表

真係浸的好緊要架. ...  
而家cp的士   四輪仔 去火車站   新世紀酒店都唔會去啦...:smile_39:

聽日要上去請諗清楚 ....:smile_13:
唔好講咁多,你聽日去唔去先

[FROM: 中国气象局]
东莞三小时最大雨量突破历史纪录气象局首次发布红色预警
12日晚到13日,广东省东莞市普遍出现暴雨到大暴雨,局部地区出现特大暴雨,并伴有强雷暴和短时雷雨大风。..,突破了东莞市三小时最大雨量的历史纪录。
东莞市的南城和厚街,日降水量分别达271.4毫米...,全市超过半数的自动站录得日雨量达到100毫米以上大暴雨。13日6时50分,东莞市气象局自2001年预警信号制度实施以来首次发布暴雨红色预警信号,同时启动东莞市气象局一级应急预案,...

据预测,今明两天东莞还将会出现暴雨,局部大暴雨。

:smile_24: :smile_24:
copy 兄, 點睇呀? ...

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-13 10:20 PM 發表

唔好講咁多,你聽日去唔去先
唔去啦.... 我對鞋已經無用咁濟...
成絛街全部都係水....點玩呀....:smile_39:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-13 10:23 PM 發表
[FROM: 中国气象局]
东莞三小时最大雨量突破历史纪录气象局首次发布红色预警
12日晚到13日,广东省东莞市普遍出现暴雨到大暴雨,局部地区出现特大暴雨,并伴 ...
照去,揸大乳無計,好彩我地有車接!

記得帶拖鞋!........................................乳姐!

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-13 10:25 PM 發表

唔去啦.... 我對鞋已經無用咁濟...
成絛街全部都係水....點玩呀....:smile_39:  
多謝希哥info...!
明天真係要睇天。講真, 如果去到都冇用啦, 浸到咁。
仲有, 去到要走到先得架, 等間去到 走唔到, 又係pk......

仲要睇安全呢, 如果咁危險....唔會搵命摶掛

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-13 10:27 PM 發表

多謝希哥info...!
明天真係要睇天。講真, 如果去到都冇用啦, 浸到咁。
仲有, 去到要走到先得架, 等間去到 走唔到, 又係pk......

仲要睇安全呢, 如果咁危險....唔會搵命摶掛
無咁嚴重走唔到,d雨來得快走得快,唔會囉命咁嚴重下嘛!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 10:29 PM 發表

無咁嚴重走唔到,d雨來得快走得快,唔會囉命咁嚴重下嘛!
...d雨真係走得快就好呀。但係冇人可以保證的。

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-13 10:15 PM 發表

水浸真係一d都唔奇架........

我想問, 火車會唔會因為大雨而停?
火車最多都係 delay, 唔會停既
著對涼鞋上去...
都係室內活動姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆