上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

自白篇

其實我開呢個POST最主要係有兩個原因既 :

第一: 係為左方便我老友阿花(jickfa),得閒上網既時候,可以容易D返黎探我地成班街坊(佢既經驗同我差唔多),所以我連POST既TITLE都用左"同事姐弟戀"......

第二: 好想為左呢段感情既一點一滴,留底一D記錄......坦白講,係呢個小BB出現之前......我都有好一段時間無好好感用心去愛過一個人......愛呢種感覺......已經陌生到,連點樣去拖一個女仔隻手,我都忘記左好耐......佢既出現令到我有機會去重新學習,點樣去愛一個人......

今日有個女NF係MSN話 : 其實你而家個妹妹仔女朋友岩哂你,有D見識既女仔都會頂你唔順,湊下女先會滿足到你呢種自以為是既人 ! ...... 講真我絕對唔CARE任何人批評我,因為我就係我 ! 但係我反而好CARE佢批評我既GF : 無見識 ! 甚至令我~發怒 ! 冷靜落黎......心想點解我會嬲怒呢 ? 呢段感情發展到今日,可能我真係......

呢段感情出現既初期,老實講連我呢個男主角都唔睇好,甚至試過逃避,就算連我兩個最好既朋友(我老板同前女友)都唔睇好,但係發展到今日,我真心好想可以繼續落去......

各位網友請你地唔好再SENT PM比我,問我呢個故事係真定假......

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 09:36 PM 發表
自白篇

其實我開呢最主要係有兩個原因既 :

第一: 係為左方便我老友阿花(jickfa),得閒上網既時候,可以容易D返探我地成班街坊(佢既經驗同我差唔多),所以我連POST既TITLE都用左"同事姐弟戀"......

第二: ...
我諗如果你個女朋友仔知道左你嘅諗法的話, 一定會好感動呢 !!!
支持你啊 !!! 加油呢 !!! :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-27 09:36 PM 發表
自白篇

第一: 係為左方便我老友阿花(jickfa),得閒上網既時候,可以容易D返探我地成班街坊(佢既經驗同我差唔多),所以我連POST既TITLE都用左"同事姐弟戀"......

第二: 好 ...
我祝福你。。。。。。。永遠.永遠

Sam 你而家係唔係 Office 到:smile_47:

引用:
自白篇

你d net friend 點講都唔緊要,因為根本無需要去理佢地,
最重要係你對你女朋友既感覺,其他人講咩都唔駛去理啦~~
見到你咁幸福,我都覺得戀愛既魔力真係幾強大^^

樓主好touching呀,連我係男人都睇到眼濕濕 !:')
果d衰人唔駛理佢架,果d衰人叫佢早抖啦 !:smile_22:
引用:
自白篇

支持你C兄,放低左要再拿起,投入感情,勇氣可嘉

繼續 ~ Keep Walking ~:smile_38:

鄙人在這裡既作風一向都係CD-ROM :smile_45:
但係今日真心恭喜你已經榮升鐵達尼船長

支持你C兄,放低左要再拿起,投入感情,勇氣可嘉

回覆 391# 的帖子

感動到吖!~希望你可以堅持到!祝福你……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆