上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.7k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 12:39 發表 查看引用來源

我老婆SP同紅顏嗰啲40路算唔算熟婦?定係要家姐嗰啲年過50先係
30頭開始初熟,
40就一定算係熟,
睇吓女方保鮮度有幾高,
未到60, 都可以係鮮味甜美嘅成熟果實。。。笑

回覆 389# mm28 的帖子

嘩好大對喎,一手揸唔晒

引用:
原帖由 bb631631 於 2024-6-21 14:54 發表 查看引用來源
嘩好大對喎,一手揸唔晒
老婆一向都好大波🤫🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 15:31 發表 查看引用來源
老婆一向都好大波🤫🤭
歡羨煞旁人。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-21 14:18 發表 查看引用來源

30頭開始初熟,
40就一定算係熟,
睇吓女方保鮮度有幾高,
未到60, 都可以係鮮味甜美嘅成熟果實。。。笑
所以家姐咪要扮後生囉🤣係阿伯面前佢可能真係中女,佢嗲兩嗲啲阿伯真係出嘢都似🤣
啲阿伯就係典型嘅男人心態,想屌個後生女

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 17:15 發表 查看引用來源

所以家姐咪要扮後生囉🤣係阿伯面前佢可能真係中女,佢嗲兩嗲啲阿伯真係出嘢都似🤣
啲阿伯就係典型嘅男人心態,想屌個後生女
中老年男人,九成都喜歡後生嘅。。。,
呀家姐保養得夠白滑,
對呀伯嘅吸引力梗係夠啦。

太後生嘅囡囡,班呀伯其實心知清楚,
佢地二三十歲,唔通愛呀伯咩,
全部都係愛錢之嘛,

反而,有返少少年記嘅女人,
還可以諗吓唔係只求財,
或有啲感情係入邊。。。

以滿足家姐自戀嘅角度睇,佢都好成功。正如師兄你去嗰啲晚舞都可能溝暈啲師奶🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 12:36 發表 查看引用來源

佢有時會同班師奶去唱歌跳舞嗰啲晚宴(家姐好鍾意唱歌㗎)佢著嗰啲lace性感衫咪為咗突出自己,懶係好好身材咁🤣不過佢唱歌跳舞嗰啲晚宴就真係師奶阿伯先會去,佢都聽嗰啲相畀我睇
佢仲話好撚多阿伯𥄫住佢🤣想溝佢
嗰啲伯 ...

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-21 18:36 發表 查看引用來源

中老年男人,九成都喜歡後生嘅。。。,
呀家姐保養得夠白滑,
對呀伯嘅吸引力梗係夠啦。

太後生嘅囡囡,班呀伯其實心知清楚,
佢地二三十歲,唔通愛呀伯咩,
全部都係愛錢之嘛,

反而,有返少少年記嘅女人,
還可以諗吓唔係只求財,
或 ...
你啱㗎喎,佢係鍾意我但我唔鍾意佢

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-21 21:10 發表 查看引用來源
以滿足家姐自戀嘅角度睇,佢都好成功。正如師兄你去嗰啲晚舞都可能溝暈啲師奶🤣

我都識大把師奶,無論離婚仲有婚姻,我了解佢哋心態,但係我唔係一個淨係識呃閪屌嘅男人以下呢個係有老公嘅未離婚,佢同我屌都係因為佢欲求不滿,佢扮到單身咁又點呢?佢作為一個已婚嘅女人出去偷食畀街外嘅男人屌,又係乜嘢心態?

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-21 23:30 發表 查看引用來源

我都識大把師奶,無論離婚仲有婚姻,我了解佢哋心態,但係我唔係一個淨係識呃閪屌嘅男人以下呢個係有老公嘅未離婚,佢同我屌都係因為佢欲求不滿,佢扮到單身咁又點呢?佢作為一個已婚嘅女人出去偷食畀街外嘅男人屌,又係乜 ...
攪緊離婚。。。,
唔想比人話佢出軌(始終,出軌都係有道德枷鎖,心理壓力),
唔愛老公(只想有個生活伴侶,),
老公都出去滾,
男女都出軌,玩過先滿足過嘗試過,
現在社會,冇乜出奇。。。。

我地男戈人都婚後出去玩啦。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆