上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:07 發表 查看引用來源

近期佢鍾意趷高啲個籮柚,我擘大隻腳喺後面插佢,可能咁更加容易磨到佢G點,同埋佢係多水多汁,咁樣插大家都舒服好enjoy,而且又可以揸到佢對大波波
咁佢妹妹入面有冇收縮夾下夾下你賔賓州

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-29 11:11 發表 查看引用來源
咁樣玩法正吖!有冇打佢Pat Pat?
久唔久,揸佢pat pat有多啲,同埋佢鍾意我揸住佢對波用手指撩佢乳頭

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-29 11:17 發表 查看引用來源
咁佢妹妹入面有冇收縮夾下夾下你賔賓州
佢妹妹係比較緊窄,入咗去已經有套緊你嘅感覺,當你屌到佢好high嘅時候,你條賓週會覺得好似畀佢妹妹啜下啜下咁(好似畀佢含緊咁)一個唔小心好易出嘢特別係佢練咗瑜珈之後,呢一種感覺係強烈咗

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:27 發表 查看引用來源

佢妹妹係比較緊窄,入咗去已經有套緊你嘅感覺,當你屌到佢好high嘅時候,你條賓週會覺得好似畀佢妹妹啜下啜下咁(好似畀佢含緊咁)一個唔小心好易出嘢特別係佢練咗瑜珈之後,呢一種感覺係強烈咗 ...
就係呢種感覺,瑜珈術有料到,你哋有冇用套做?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-29 11:38 發表 查看引用來源
就係呢種感覺,瑜珈術有料到,你哋有冇用套做?
有時又有時冇啦,安全期咪冇用囉嗰種啜吸嘅感覺佢未做瑜伽之前都有不過做咗瑜珈之後係強烈咗

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:53 發表 查看引用來源

有時又有時冇啦,安全期咪冇用囉嗰種啜吸嘅感覺佢未做瑜伽之前都有不過做咗瑜珈之後係強烈咗
因為做運動係會增加某種激素,令到特別想要,所以做時會容易high,男女都係咁

有冇諗起隻狗公都享受過你老婆嘅身體?阿嫂仲要求佢冇套內射
引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 11:27 發表 查看引用來源

佢妹妹係比較緊窄,入咗去已經有套緊你嘅感覺,當你屌到佢好high嘅時候,你條賓週會覺得好似畀佢妹妹啜下啜下咁(好似畀佢含緊咁)一個唔小心好易出嘢特別係佢練咗瑜珈之後,呢一種感覺係強烈咗 ...

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-29 12:57 發表 查看引用來源
有冇諗起隻狗公都享受過你老婆嘅身體?阿嫂仲要求佢冇套內射
師姐咁我諗你嘅身體都唔係淨係畀你老公享受過掛?我亦都諗你唔會淨係畀一個男人內射過啩?如果真係冇我都戥你老公高興

我係師兄🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-29 13:01 發表 查看引用來源

師姐咁我諗你嘅身體都唔係淨係畀你老公享受過掛?我亦都諗你唔會淨係畀一個男人內射過啩?如果真係冇我都戥你老公高興

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-29 14:43 發表 查看引用來源
我係師兄🤣
哦,唔出奇,我都可能係女人添🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆