上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.3k

請教各位兩個問題:

1. 去qzone睇日誌, 有冇辦法唔顯示響 "閱讀" counter上?

2. 2008繁體qq有冇類似珊瑚蟲o既軟件?

謝謝!

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2008-9-29 13:31 發表 查看引用來源
:smile_35: 行過~~~~~
行過都要咬一口 :smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-9-29 02:10 發表 查看引用來源

打番妳出去  抄用我的尊用字 :smile_34:  
跟你學野嘛~~

引用:
原帖由 ethenef 於 2008-9-29 17:05 發表 查看引用來源
請教各位兩個問題:

1. 去qzone睇日誌, 有冇辦法唔顯示響 "閱讀" counter上?

2. 2008繁體qq有冇類似珊瑚蟲o既軟件?

謝謝!
1. 唔login自己既qq acc.
2. 彩虹(我冇用過)...自己爬下post~

引用:
原帖由 ox9 於 2008-9-30 01:28 PM 發表 查看引用來源

1. 唔login自己既qq acc.
2. 彩虹(我冇用過)...自己爬下post~
先唔該c hing

1.只可做到訪客名冊不留痕, 但"閱讀"依然會顯示, 睇一次count一次

2.2008qq唔用珊瑚蟲, 轉左用彩虹, 但我search過,不支援繁體版

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-9-29 02:05 AM 發表

食死妳呀  邢家咁多假野  妳去買 X仔比囡囡食呀可能更好玩 WO  D 女話 :smile_30: :smile_30:  
乜野X仔呀﹗你講清楚D呀﹗系邊度買呀﹗等我D女試試嘛﹗:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-9-30 15:29 發表 查看引用來源

乜野X仔呀﹗你講清楚D呀﹗系邊度買呀﹗等我D女試試嘛﹗:smile_30: :smile_30:  
我同阿三買過 150 但係好似好垃圾  :smile_39:

e家d新人  教識左佢地之後而家變曬正義大使  :smile_19:

吹口水先€~~~~~~:smile_38:

回覆 399# 的帖子

你懶理得佢地呀﹗D人系甘啦﹗系唔系都亞芝呀芝﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆