上一頁下一頁
發新話題

實踐了就不能回頭🤔

收藏  |  訂閱
3.2k  186.5k

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-6 08:21 發表 查看引用來源
隻乸堅持唔比再放佢張鮮鮑放閃🤭
請见諒包含😅
你真老實閃咗佢都唔知啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-6 08:36 發表 查看引用來源
你真老實閃咗佢都唔知啦
有d嘢一次不忠就😅
尤其女人,比你呃左一次就記你一世
佢有上就會睇到,唔講佢都會知,有師兄回應佢更會知😂

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-6 08:50 發表 查看引用來源
有d嘢一次不忠就😅
咁又係,咁....等佢同意先啦😅

回覆 392# 巴倫布淘 的帖子

我都錯過左快閃相😤😤😤😤😤

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-6 08:50 發表 查看引用來源
有d嘢一次不忠就😅
早晨 ,老婆有冇睇嗰段留言😎😎

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-6 10:11 發表 查看引用來源
早晨 ,老婆有冇睇嗰段留言😎😎
有睇😅
我話好多師兄都回應就想屌佢,講講下我又手多了佢隻肥西,了幾了又出水,叫佢幻想下先,呢輪屌得多我又有d攰,唯有手口並用玩多d前奏,到佢話忍唔住先動真傢伙插入,過程中有提到南亞撚,因為我比左同南亞佬食晏時影嘅相佢睇(其實專登影比佢睇)
可能實在d又有樣睇到,又經我形容左南亞撚有幾大,佢都系用左南亞佬做幻想對象,猛叫我大力插入d,好似我大力插盡都未到頂,唔覺頂到佢子宮,我話南亞佬咁長就應該會頂到佢子宮,佢猛叫插入d插入d,好想試下比南亞撚屌到入子宮🤭

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-6 10:23 發表 查看引用來源
有睇😅
我話好多師兄都回應就想屌佢,講講下我又手多了佢隻肥西,了幾了又出水,叫佢幻想下先,呢輪屌得多我又有d攰,唯有手口並用玩多d前奏,到佢話忍唔住先動真傢伙插入,過程中有提到南亞撚,因為我比左同南亞佬食晏時影嘅相佢睇( ...
老婆默認屌得喇,睇南亞仔有冇性趣姐

回覆 397# 花尾仔 的帖子

師兄攰就等我黎屌你嗰淫閪老婆

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2020-3-6 10:23 發表 查看引用來源
有睇😅
我話好多師兄都回應就想屌佢,講講下我又手多了佢隻肥西,了幾了又出水,叫佢幻想下先,呢輪屌得多我又有d攰,唯有手口並用玩多d前奏,到佢話忍唔住先動真傢伙插入,過程中有提到南亞撚,因為我比左同南亞佬食晏時影嘅相佢睇( ...
用鉸剪腳屌會好深入

引用:
有睇😅
哈哈~成功在望😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆