上一頁下一頁
發新話題

Game over Bye

收藏  |  訂閱
981  131.7k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-3-13 10:25 發表 查看引用來源
唔做都做左算啦,下次唔好喇
哈哈,咁係知道啦!

回覆 391# mui1892 的帖子

咁就乖喇,下次再犯就打pat pat🤣🤣

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-3-16 16:20 發表 查看引用來源
咁就乖喇,下次再犯就打pat pat🤣🤣
下,做咩打pat pat

回覆 393# mui1892 的帖子

你曳曳咪打pat pat

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-3-17 08:37 發表 查看引用來源
你曳曳咪打pat pat
我先唔俾你打🤣😏🤪

回覆 132# mui1892 的帖子

咁不如我俾你打🤣🤣🤣

上次後樓梯巢嘢被發現之後,呢個星期三終於又約佢出嚟啦!當日我喺尖沙咀行一陣間之後就上酒店搵佢,佢開咗房等我。
上到房放低隨身物品後我就坐在床諗住抖下先,點知我頭都未擰轉佢就從後雙手揸實我對波係咁搓,一路揸一路除我奶罩,之後除埋件衫,跟住至少五分鐘大家都無講過嘢,我一路任佢揸任佢摸,我就合埋眼享受被撫摸嘅樂趣。 後來忍唔住我轉身一野嘴佢,再好心急咁除晒佢衫褲,果陣時覺得佢碌嘢未算最硬,但我都忍唔住一啖含落去,由於佢沖咗涼,不單止無味,仲有啲沐浴香添,含含下覺得佢硬晒,我妹妹都濕透了,個心好想比呢碌硬鳩一嘢咁插入我體內,於是我即刻除褲跟住趴低示意佢屌我,佢亦都毫不客氣咁將碌嘢對住我妹妹,先在附近撩下撩下,又用碌嘢打我pat pat同掃來掃去,我忍唔住跟住開聲叫佢快啲插我啦
佢硬硬嘅鳩插入我軟淋淋嘅西我即時忍唔住嘩咗一聲,跟住佢就係咁推我,推到啪啪聲,好響,我時不時都嘩...... 咁樣叫咗出來,大約五分鐘以上瘋狂抽插後,我仲諗佢會否就射呢?我想換姿勢,但佢唔制,佢話換咗就無啪啪聲唔過癮
之後嘅大約半個鐘佢時快時慢時停咁插我,又幾頂癮啊!可惜狗仔式好難揸住我對大波,佢只係久唔久停一停咁烏前鍊住對波,其餘時間我對波都係比佢推到係咁前後fing,果陣其實我好想佢捉停我對嘢黎插架。最後的大約一分鐘佢好似用盡力氣咁係喪推我,我真係嗌到停唔到,果刻嘅爽真係形容唔到,跟住知佢射咗嘢,佢碌嘢好似一縮一伸咁大約月十下八下後就終於停咗
佢即時趴喺我背度再不斷玩我對大奶,咁我自然由得佢喜歡點揸就點揸啦⋯⋯

似乎師妹比佢內射左 wor。

回覆 397# mui1892 的帖子

咁爽呀!你比佢內射?😉

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-3-30 00:33 發表 查看引用來源
似乎師妹比佢內射左 wor。
你諗錯左啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆