上一頁下一頁
發新話題

不如小Joy都學人徵下友先~~~

收藏  |  訂閱
459  8.0k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-29 23:58 發表 查看引用來源
我地都係射入去,唔洗叫唔洗問架,佢咪覺得身哂入去滿好熱,因為我比較杰同射既量比較多,又其是射既時候,佢會我覺得我會好硬好粗
我男友都係次次射入去,但有時都會問下我「想唔想我射晒入去呀?」,目的係要我答「想,好想....」

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:02 發表 查看引用來源
我男友都係次次射入去,但有時都會問下我「想唔想我射晒入去呀?」,目的係要我答「想,好想....」
我會同佢講,我屌到你好想射喇,佢會話射哂俾我,射爆我,我要你佔有我,填滿我,如果係男上女下,佢會捉實我pat,唔俾我出黎,禁實我係最入

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-30 00:06 發表 查看引用來源
我會同佢講,我屌到你好想射喇,佢會話射哂俾我,射爆我,我要你佔有我,填滿我,如果係男上女下,佢會捉實我pat,唔俾我出黎,禁實我係最入
我都鍾意男友射滿我入面.....個感覺太舒服
佢係你SP?

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:02 發表 查看引用來源
而且佢仲可以有征服感

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-1-30 00:46 發表 查看引用來源

而且佢仲可以有征服感
射入我度代表征服左我....好想次次被征服呀!

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:48 發表 查看引用來源
射入我度代表征服左我....好想次次被征服呀!
你真係長期都可以對住你男人餓XD

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-1-30 00:48 發表 查看引用來源

你真係長期都可以對住你男人餓XD
又唔係日日想,幾日啦!

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:45 發表 查看引用來源
我都鍾意男友射滿我入面.....個感覺太舒服
佢係你SP?
係呀,識左6年了,我都好鐘意內射,填滿對方既感覺

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-30 00:50 發表 查看引用來源
係呀,識左6年了,我都好鐘意內射,填滿對方既感覺
佢靚唔靚? 係咪同我一樣食藥?

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:51 發表 查看引用來源
佢靚唔靚? 係咪同我一樣食藥?
我覺得正囉,但個個睇法唔同,都係食藥呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆