上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 萬_仔 於 2007-12-10 10:04 PM 發表

佢對老婆.......唉! 向我訴苦訴兩個鐘......唔想講:smile_39:
唉~~佢仲痴到凌晨四點打比我媽
唉..........而家比阿媽鏟到上天花解唔到劃
問點解個女仔會凌晨打黎唔洗訓...................:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 10:02 PM 發表

我電話壞左唔識震聽唔到呀.................
你仲有無事呀??
宜家成日吸同少少痛......咁多年都習慣左:smile_42:
星期六晚差D 要留向沙灣醫院:smile_42:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-10 10:01 PM 發表

你估做鴨容易架...你試諗下對住0的肥婆,朱小姐
諗起都驚,都係唔諗
哈哈,好有感觸喎....
唔通你之前去日本做過....??!!:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2007-12-10 10:07 PM 發表

宜家成日吸同少少痛......咁多年都習慣左:smile_42:
星期六晚差D 要留向沙灣醫院:smile_42:
仲爭d跌電話添~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 10:07 PM 發表

唉~~佢仲痴到凌晨四點打比我媽
唉..........而家比阿媽鏟到上天花解唔到劃
問點解個女仔會凌晨打黎唔洗訓...................:smile_42: :smile_42:
同我兩公婆陪佢傾到四點嘛~
原本仲約左行東門:smile_27:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 10:05 PM 發表

仲好講
前星期唔係同你地隊醉左
就唔會比隻女色魔帶走....................:smile_29: :smile_29:
就唔會比係女捉住...............
小九你,仲係度晒命呀,
比隻女色魔帶走!?咁執左幾多劑呢.
哈哈哈....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:08 PM 發表

哈哈,好有感觸喎....
唔通你之前去日本做過....??!!:smile_44: :smile_44:
就係食慣好野....:smile_44: 搞到好揀擇

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 10:09 PM 發表

仲爭d跌電話添~~:smile_30: :smile_30:
阿 ban 8咁多野出黎ga:smile_22:

幾時搬埋過黎我地哩邊:smile_30:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2007-12-10 10:11 PM 發表

同我兩公婆陪佢傾到四點嘛~
原本仲約左行東門:smile_27:
你頃就頃到天光嘛.........唔洗佢打比我阿媽.........................:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:11 PM 發表

小九你,仲係度晒命呀,
比隻女色魔帶走!?咁執左幾多劑呢.
哈哈哈....:smile_38: :smile_38:
唉..........我寧願唔執
就係咁就攪到我無自由失自由......................:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆