上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

大結局後
樓主同各fans就曲終人散
唔係幾捨得
以經日日都要上來跟:smile_40:
樓主以後仲要上來啊:smile_38:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:20 AM 發表

哈哈,我都諗緊好唔好下集大結局嘛~~~

同埋我想知道有邊位我係由出第一個post追到家下架~~~~~可以話我知嗎。
第二係你點解會入黎睇既~~~我想完結前知道~~~哈
頭等fans
你出第一集時
我就覺得你之後會百感交集
就頂到以家:smile_40:

引用:
原帖由 davidhdphdp 於 2007-9-19 12:20 AM 發表
大結局後
樓主同各fans就曲終人散
唔係幾捨得
以經日日都要上來跟:smile_40:
我講到我好似會死甘架,曲終人散:smile_13:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:23 AM 發表

我講到我好似會死甘架,曲終人散:smile_13:
各散東西ja
要多d來吹水啊

睇來要開個輝仔榮譽吹水棧:smile_40:

其實大左結局架拉,都講到終於拖住cindy囉,甘大家都仲唔明~~哈哈

後會有期拉各位:smile_30:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€€88

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:26 AM 發表
其實大左結局架拉,都講到終於拖住cindy囉,甘大家都仲唔明~~哈哈

後會有期拉各位:smile_30:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€€88
輝仔榮譽吹水棧再見

不過以家唔完得住
你要講埋先:smile_30:

我咪就係由妳一開始出post睇到依家囉..
乜唔係仲有一篇架咩~
打埋落去啦...樓主~~:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 davidhdphdp 於 2007-9-19 12:29 AM 發表
不過以家唔完得住
你要講埋先:smile_30:
係law.....無理由一句完...... 個頭開得咁好...... 應該點都要寫埋結局,樓主唔好令fans們失望呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆