上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

引用:
原帖由 零瑕疵 於 2008-4-4 09:09 PM 發表

如果只係檢查
冇同你做手術
咁俾 d 藥你做乜 :smile_41:
果位人兄又唔留埋電話既 諗住打去問下幾時開門

我d包皮頂果到鞋鞋地
e生話我發炎   如果唔好就要割
有燒炎藥 食同茶既  食晒d藥喇 3日宜家都只係好左小小@_@
諗住聽日睇多次
我係咪多數要割@_@?
同埋割包皮係咪凈係為左清潔 如果係既話我可以忍小小痛反出黎洗 唔洗割
做愛果時唔反個龜頭出黎其實有冇問題@_@

del..............

引用:
原帖由 傻大子 於 2008-4-5 10:04 AM 發表

手術費都係$3500

消炎藥之類既藥就再另計 我自己就$300

我既手術同其他人有好大差別= =

我係縫針既時候會感到痛楚, 但只係好細微既痛

做完手術之前痛1,2個小時

返到屋企食 ...
我想問下今日開到幾點 同埋檢查係200嗎

引用:
原帖由 傻大子 於 2008-4-5 10:04 AM 發表

手術費都係$3500

消炎藥之類既藥就再另計 我自己就$300

我既手術同其他人有好大差別= =

我係縫針既時候會感到痛楚, 但只係好細微既痛

做完手術之前痛1,2個小時

返到屋企食 ...
你果次檢查幾錢@_@?
我岩岩打去book 佢話3百幾蚊 之前位c兄話200@@

引用:
原帖由 ArThUrb 於 2008-4-5 11:22 AM 發表

你果次檢查幾錢@_@?
我岩岩打去book 佢話3百幾蚊 之前位c兄話200@@
我係直接打電話去book割包皮= =

回覆 #398 傻大子 的帖子

預約要幾耐???同埋你割完後有無好敏感?

引用:
原帖由 ktvmtv 於 2008-4-5 12:20 PM 發表
預約要幾耐???同埋你割完後有無好敏感?
我本身可以反哂包皮

不過為左更加清潔,再加上我包皮有少少緊

所以都係割左佢

所以就唔會覺得特別敏感...

預約方面,就即日預約即日做

割左包皮既朋友可唔可以將幫你地做手術既醫生既名同地址(電話)打出來,因為自己都想做,但就想搵一間好0的既醫生!!! 幫幫忙:smile_40:

del....................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆