上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

好慘 第十埸 買  長驅 答 大長風采  Q  佢跑QPL:029: :029: :029:

Dear all brothers,

有少少本, 呢場博地淋

奪秒商人, 已經叫緊孖寶, 唔做膽

大圓機, 有聲有色, "簡"得好 + 奪秒商人....買 q, 希望中啦

入嚟睇睇aanunes兄先,希望給吓旺氣,今日馬仔吾夠佢嚟:029:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 06:03 PM 發表

師兄比幾隻腳黎諗吓呀 , 唔該:122:
sorry 我真係冇信心,唔想亂比..:023:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-27 06:12 PM 發表
入嚟睇睇aanunes兄先,希望給吓旺氣,今日馬仔吾夠佢嚟:029:
唔好意思,危兄,早d黎就有運行,第7,8場好多人中..跟住就唔掂囉...:032:

唔洗 sorry , 有信心先比 , 輸贏唔緊要 , 最緊要重有得玩 , 今日有贏有輸 , 好好玩 :036: , 不過又交左少少學費:043:
下次再玩過啦

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 06:31 PM 發表
唔洗 sorry , 有信心先比 , 輸贏唔緊要 , 最緊要重有得玩 , 今日有贏有輸 , 好好玩 :036: , 不過又交左少少學費:043:
下次再玩過啦
ok 下次再黎過,:041: 希望你唔係好傷啦:023:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 03:47 PM 發表

真係俾"嚴命長"激死, 沙田威威應走"快達"嗰位就有機會入黎, 入直路前落後十幾個馬位, 仲要拉到最外叠先衝, 你估為隻馬高人地幾班咩:046: , 最後衝一段得第六、七度, 除頭馬"快達 ...
嚴顯強 :025:  ..... He will not know how to race probably unless he becomes 顯強 la :096:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-5-28 10:32 AM 發表

嚴顯強 :025:  ..... He will not know how to race probably unless he becomes 閹顯強 la :096:
哈哈哈 咁以後咪要改名叫 太監強 ?:084: :084:

早晨aa兄! 好想睇你個「賽後任你點」, 睇下有冇好嘢及支持下:096: , 琴日執好多啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆