上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-8-8 12:36 PM 發表

齊齊開心]"大摩"話佢會係一匹三班頂馬,你信唔信呢?:097:  
即係有80分左右:030: 我吾太睇好:032: 雖然485525場次跑得好好:041:
特別係485一出閘已經藉著2檔貼欄加上步速正常(伯神寶放頭)
最後跑第3....差頭馬3/4馬位..不過佢係全場負磅最輕(112):025:
連3班負輕磅都贏吾到小弟就要對佢有所保留
以佢現在進度--------75分左右我覺得差吾多:041:
不過一隻馬由3歲轉4歲可以變左第2隻馬:030:
"生果"有人仲話值一班:044: :096: 所以我都係估估吓:096:

馬匹易廄 8-8-2007

以下馬匹經已轉換馬房:-
馬名 烙號 由 轉至 易廄日期
永利好 (E234 ) 方嘉柏 姚本輝 08/08/2007

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-8 01:55 PM 發表

即係有80分左右:030: 我吾太睇好:032: 雖然485同525場次跑得好好:041:
特別係485一出閘已經藉著2檔貼欄?br /> 最後跑第3....差頭馬3/4馬位..不過佢係全場負磅最輕(112):025:
連3班負輕磅都贏吾到小弟就要對佢 ...
權威賽馬日報問卷調查:
問題(1)
請問如果下季「威利來」同「勇士」在1400米對決,你會認為那一駒機會較高呢?:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-8-8 09:27 PM 發表

權威賽馬日報問卷調查:
問題(1)
請問如果下季「威利來」同「勇士」在1400米對決,你會認為那一駒機會較高呢?:041:  
有難度喎!!!!:041: 因為未睇過"勇士跑1000以上跑程:030:

不過吾一定無呢個機會:097:
係香港多數呢個種嘅馬最佳路程係1400-1600:023:
小數可以1800-2000:131:

實力嚟計............我睇好"威利來":098:

不過勇士吾係流野...吾會差好遠!!!!!:025:

國家

拍賣會名稱

年份

成交價(彼邦幣值)

成交價(折合港幣)

拍賣類別
澳洲悉尼復活節高級週歲馬匹拍賣會2005$210,000澳元$1,260,000港元週歲馬

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-8-8 09:27 PM 發表

權威賽馬日報問卷調查:
問題(1)
勇士:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-8-8 10:45 PM 發表

勇士:096:  
做咩特然閃出來:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-8 10:51 PM 發表

做咩特然閃出來:096:
輸到@@....:026: :029:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-8-8 10:54 PM 發表

輸到@@....:026: :029:
馬交???:030:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-8 10:56 PM 發表

馬交???:030:
當然:026:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-8-8 11:00 PM 發表

當然:026:
點會咁架?!?!?:044: 手風吾順???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆