上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

意甲有無好介紹呀!
大哥大大

除左今日利記e一場之外..仲會唔會介紹其他呢..有冇d波你已經跟緊嫁?

引用:
原帖由 89372016 於 2006-9-20 09:48 PM 發表
西野~我在你第一次post既時候就有跟你買不過我一d都冇後悔同怪你(相信好多巴打都應該係),講聲多謝先,因為我知道你已經做左好多分析同功課(雖然最後輸了),
再睇多d你對我地既回覆,你既為人都真係冇得彈(最少我覺得 ...
多謝一直以來既支持,亦都多謝巴打能夠接受小弟犯的錯,小弟真係好安慰!:005:

西野兄,今晚还有一场意乙是否推介啊?

引用:
原帖由 cth0116 於 2006-9-20 09:48 PM 發表
求西兄保佑
給我一條3x1
sure win
首先小弟會說明一點,我提供的不會一定中,注意呀巴打,小弟提供只是小弟做完分析再拿來跟巴打分享,所以要幫巴打搵一條3x1一定中,小弟只怕有心無力,加上小弟今晚只提供2場心水,因為其他小弟都沒跟開,所以不方便提供,不好意思!:005:

引用:
原帖由 fan62785889 於 2006-9-20 09:52 PM 發表
我想問下西野哥  幾時有心水~>???

暫時已經發左一個初步心水帖,因為有D巴打想小弟早小小提供,至於夜晚小弟要看完外國消息先會做最後分析,到時再跟巴打分享吧!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 10:10 PM 發表

沒問題,不過小弟不是經常開,因為在公司,只能回到家先會開!:005:
小弟[email protected]
小的可以add嘛?我都差唔多25喇.可能o岩咀型

引用:
原帖由 RJ88 於 2006-9-20 09:52 PM 發表
风仔(可以酱称呼你吗?),我是路过的,不是香港人,刚刚看了全部的回帖,你真的好细心哦~
我会找多点朋友来支持风仔的心水D.
;)
叫我風仔當然沒問題,因為很多人都是這樣叫我,最後都多謝巴打支持小弟,小弟感受到的!:005:

西野兄!
今晚邊兩場有心水呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆