上一頁下一頁
發新話題

Phonesex 性事update*速報 #576 p.39 深夜與潛在性奴向囡囡Phonesex~*

收藏  |  訂閱
616  90.3k

速報#K小姐連續高潮phonesex

認識佐位K小姐,鐘意做奴,擁有36E既大波妹。原本同K小姐夾好今日下午以家教既故仔去玩認識第一次既phonesex,但一開波好似大家未夾到,我就轉守為攻,奶佢頸既位置進攻。發現佢對用口奶勁特別敏感,所以就先奶佢頸,再要佢塞佢條底入條西gap,再磨再奶。大波妹特別鐘意人地辱佢對大波,所以唔放過佢對大波,要搾,要奶,要拉要扭乳頭;越辱就叫得越淫蕩。然後轉向玩西。K小姐個西特別多毛多水又敏感。m字腳奶西,三手指插西,口手齊用,69, 佢坐我口奶西,男上女下69,佢就越叫越淫,聽住佢不停高潮,越叫越大聲,越叫氣越束,我已經無打J , 專心玩佢西。中間有玩下口水交換,深喉,打屎忽。佢唔鐘意狗叫,但高潮叫聲已經好似一隻狗係度淫叫。最後佢黎佐五次高潮先頂唔順叫停。我已經玩到成身汗,最後口爆係佢口到結束今次phonesex。 順帶一提K 小姐著住粉色bra, 綠色under上陣。

引用:
原帖由 S_2012 於 2016-7-3 11:15 AM 發表 查看引用來源

外面都好多女著得唔保守,大把野睇:smile_47:
唯有睇相好過

引用:
原帖由 S_2012 於 2016-7-3 09:21 PM 發表 查看引用來源
認識佐位K小姐,鐘意做奴,擁有36E既大波妹。原本同K小姐夾好今日下午以家教既故仔去玩認識第一次既phonesex,但一開波好似大家未夾到,我就轉守為攻,奶佢頸既位置進攻。發現佢對用口奶勁特別敏感,所以就先奶佢頸, ...
呢次真係好精彩

引用:
原帖由 S_2012 於 2016-7-3 09:21 PM 發表 查看引用來源
認識佐位K小姐,鐘意做奴,擁有36E既大波妹。原本同K小姐夾好今日下午以家教既故仔去玩認識第一次既phonesex,但一開波好似大家未夾到,我就轉守為攻,奶佢頸既位置進攻。發現佢對用口奶勁特別敏感,所以就先奶佢頸, ...
我就鐘意玩蒙眼加埋手扣
一路比人揸對淫奶一路啜

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 S_2012 於 2015-10-21 09:21 PM 發表 查看引用來源
前幾日係網上認識佐個係外國返來讀書既小妹妹,我就叫佢做D妹妹。正所謂外國月亮特別圓,加上佢係個仲讀緊書既小妹妹,仲有係傾既時候已經知佢係個又淫又充滿奴性;依幾樣加埋一齊,今次真係撞正個難得搵到既對手,當 ...
Ching,你玩 phonesex 好叻㗎?

引用:
原帖由 倩兒cindy 於 2016-7-4 12:31 PM 發表 查看引用來源

Ching,你玩 phonesex 好叻㗎?

要試過你先知

引用:
原帖由 CA475 於 2016-7-3 10:33 PM 發表 查看引用來源
呢次真係好精彩

我都玩到成身汗:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 KOEY1201 於 2016-7-4 01:46 AM 發表 查看引用來源

我就鐘意玩蒙眼加埋手扣
一路比人揸對淫奶一路啜

然後奶西打屁股:smile_47::smile_47:畫面一流:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 S_2012 於 2016-7-4 09:13 PM 發表 查看引用來源

我都玩到成身汗:smile_47::smile_47:
你咪當做運動囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆