上一頁下一頁
發新話題

唉,我很大食,但卻遇著唔得的他

收藏  |  訂閱
407  26.1k

好似廣告話齋,有咩幫手出聲,點都幫你度掂佢

引用:
原帖由 vanillaq 於 2015-7-7 01:35 AM 發表 查看引用來源
係,幾年前既事,之後都唔敢了,我細膽

細膽同有無心再偷係2回事
一次偷食,一世偷食

Hehe

5知你系咪搭港鐵嘅呢?如果系試試繁忙時間搭一轉你又59胆偷食可能會帶比你一D不同的快感

遇上唔得的!
世界之大何懼無j,努力就有回報~

Can We Chat and add me (Anthony Lau)?
引用:
原帖由 vanillaq 於 2015-7-7 01:51 AM 發表 查看引用來源
pm 已爆了,完全開唔到

Hello,所雖然唔了解你有咩心事,但其實同對方最緊要開心唔需要太介意自己係點,對自己要有自信,如果回到既回我呀,唔我加我Wechat:litik882,希望有時間既傾下計

Hi 小弟都係用新acc先  其實好睇對手係咩人黎既
希望sis搵到好對手

回覆 1# 的帖子

大家都係女人,你呢種心情,我好明白,本來今時今日的社會,男人女人都可以好享受性愛,只係你千祈唔好做左又有罪惡感,又或者後悔就去馬囉。
若果會,就一次都唔好試,做左一次真係好易泥足深陷,尤其係你試過出面D人,比起自己老公,又多花式,仲要有身材有SIZE,初時接觸到,真係好難離開。

引用:
原帖由 liconnie 於 2015-8-18 01:14 AM 發表 查看引用來源
大家都係女人,你呢種心情,我好明白,本來今時今日的社會,男人女人都可以好享受性愛,只係你千祈唔好做左又有罪惡感,又或者後悔就去馬囉。
若果會,就一次都唔好試,做左一次真係好易泥足深陷,尤其係你試過出面 ...
師姐有感而發?

回覆 399# 的帖子

算係少少啦,所以想俾D回應版主者。
想講一句,我唔係想出返黎揾PARTNER,所以唔駛PM我問啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆