上一頁下一頁
發新話題

性上癮的小男孩 (P1,2,3,4,5,6,7,9,10,12,13,16,30,36,40,69,113,122)

收藏  |  訂閱
1.9k  219.9k

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-2 08:48 PM 發表 查看引用來源

我個人比較貪心,長粗硬要晒,哈哈

當你遇過唔粗唔長唔硬,你就明白唔粗唔長都唔緊要,唔硬真係好大鑊:smile_42:
最慘佢係男朋友,唔想傷佢自尊,真係可以羅影后呀我:smile_13:

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-2 08:47 PM 發表 查看引用來源

機會無左就無左,太遲了無得後補,hehe

既然大家都鐘意丁噹D歌,你咪益下我囉

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-2 08:52 PM 發表 查看引用來源

我無講過比佢,cd rm 黎架無係我post

出現過,大把呢d人

言下之意即係吾止佢一個 有好多個喎。。。

引用:
原帖由 只想擁抱 於 2015-2-2 08:59 PM 發表 查看引用來源

當你遇過唔粗唔長唔硬,你就明白唔粗唔長都唔緊要,唔硬真係好大鑊:smile_42:
最慘佢係男朋友,唔想傷佢自尊,真係可以羅影后呀我:smile_13:
完全明你感受,因為我有個前度係經常派報紙,唔粗唔長既,我係遇到我前夫先知咩叫攪野

引用:
原帖由 只想擁抱 於 2015-2-2 08:55 PM 發表 查看引用來源

無諗呢個問題,因為係識左好耐先變男朋友,都信佢。
都只係上過佢一個的寫字樓,另一個係我公司,所以佢應該驚d:smile_30:
通常唔係識得耐 = 打入friend zone架咩

甘.....office gathering 正常過殘厠gathering好多

引用:
原帖由 nameless333 於 2015-2-2 09:02 PM 發表 查看引用來源

既然大家都鐘意丁噹D歌,你咪益下我囉
無呀,哈哈

引用:
原帖由 daniellee92989 於 2015-2-2 09:03 PM 發表 查看引用來源

言下之意即係吾止佢一個 有好多個喎。。。

係超多

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-2 09:09 PM 發表 查看引用來源

完全明你感受,因為我有個前度係經常派報紙,唔粗唔長既,我係遇到我前夫先知咩叫攪野

其實....派報紙係乜意思....

引用:
原帖由 nameless333 於 2015-2-2 09:14 PM 發表 查看引用來源

其實....派報紙係乜意思....
早洩

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-2 09:15 PM 發表 查看引用來源

早洩

了解~ thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆