上一頁下一頁
發新話題

老婆嘅生日愿望…如佢所愿!

收藏  |  訂閱
431  96.5k

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-8-14 09:38 AM 發表 查看引用來源

唔知師兄D正相 del 左未??
del左啦!
呢d相影出嚟冇乜美感,只是满足一下心態…
亂草一堆加上一条凹縫!留嚟做乜…

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-14 09:48 AM 發表 查看引用來源

del左啦!
呢d相影出嚟冇乜美感,只是满足一下心態…
亂草一堆加上一条凹縫!留嚟做乜…

可惜~~~

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-8-14 09:51 AM 發表 查看引用來源

可惜~~~
樓主師兄再偷影過另一批啦. :smile_o01:

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-8-14 09:51 AM 發表 查看引用來源

可惜~~~
唔洗可惜!老婆日日如是咁样…
要再偷拍不难,不过自己習惯早瞓,而佢就冇两点都唔瞓!
要等佢瞓左先偷拍,我唔洗瞓了…

附件

引用:
原帖由 ZZ_JoJo 於 2014-8-14 10:19 AM 發表 查看引用來源

樓主師兄再偷影過另一批啦. :smile_o01:
揾日我放假,飲定d提神嘢先!
要捱到佢瞓左先得…

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-14 10:20 AM 發表 查看引用來源

唔洗可惜!老婆日日如是咁样…
要再偷拍不难,不过自己習惯早瞓,而佢就冇两点都唔瞓!
要等佢瞓左先偷拍,我唔洗瞓了…

http://n2.hk/d/i ...
你老婆咁遲訓,你只要早起,一定大把機會影正相!

呢條友講既全部老作,成日話唔識post相
大家唔好信佢

大家唔好信佢

大家唔好信佢

大家唔好信佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆