上一頁下一頁
發新話題

吾知自己係咪太大食呢。。 ( 相P。16)

收藏  |  訂閱
459  121.7k

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-12 04:56 PM 發表 查看引用來源
做左CDROM年多了。。
只要一無聊就會上黎睇引板。。
終於頂起心肝開個POST。。又好驚冇人理XD
小妹仲讀緊書既。。咁依家就當然SEMBREAK緊啦。。
真係好無聊。。:(

講返正題,吾知點解由細個開始就好淫。。
...
big eat girl . .:smile_30:

哈佬~lady~~

本來我唔係好相信香港會有d大食同搭車時想比人摸既女仔.....直至到昨日..我信了....

本人中環上班的.....放工時間坐mtr發生左件事.............:smile_27:

一陣再打~~

好普通o者

唔係大食

Nice body

唔大,但睇落好 firm! :smile_04:
引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 09:20 PM 發表 查看引用來源
我吾大

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-6-12 08:45 PM 發表 查看引用來源

偏偏我就倒轉,我地一齊左7年,15歲到岩岩前排分開左,一開頭我地一星期7次,跟住一星期4次,跟住一星期1次,跟住一個月2次,跟住1次,跟住...
我尊重佢可能忙,不過,佢慢慢開始,依樣唔得,個樣唔得,大佬,好似我想佢用口,佢 ...
嘿~~~~我反而覺得個男人唔咸濕仲怪,只係咸女朋友同老婆就ok啦。不過你女友甘樣都幾灰。。。。

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 09:20 PM 發表 查看引用來源
我吾大
夠用啦:smile_47:

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 08:45 PM 發表 查看引用來源
要諗下有咩經歷好打先。。UP張相先啦。。。
有冇人知腰窩?有冇人會覺得性感?

題 ...
有靚走粒~

引用:
我吾大
http://i30.photobucket.com/albums/c319/arpooh1024/10429838_10202299630474644_7675069270542368148_n_zps2fcd0aec.jpg
夠啦,唔肥有腿加分

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 21:20 發表 查看引用來源
我吾大
http://i30.photobucket.com/albums/c319/arpooh1024/10429838_10202299630474644_7675069270542368148_n_zps2fcd0aec.jpg
個波形都唔錯吖!依家未夠大唔緊要,可以多啲搵我幫你按摩下,好快就會上到去38F都得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆