上一頁下一頁
發新話題

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

收藏  |  訂閱
636  156.6k

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 12:21 PM 發表 查看引用來源

開門比佢又唔得....搞完真係唔洗指意會返到工:smile_o05:
驚返工企企下腳仔軟
唔通公主係做sales??

SUPPORT....

見條友唔應我PM,咁我開名啦,有冇人識janjan_bb呀,識既請PM我

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-8 02:17 PM 發表 查看引用來源
見條友唔應我PM,咁我開名啦,有冇人識janjan_bb呀,識既請PM我
個名咁女仔既:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2014-1-8 02:21 PM 發表 查看引用來源
個名咁女仔既:smile_40::smile_40:
唔知呀,所以先叫師兄們搵下,順便比你地炸下佢PM

好淫啊。我中意!

樓主崇洋,好事~~~  ENJOY~~~  不過洋腸大通常唔多夠硬,要辛苦你含耐D啦~~~

皇天不負有心人.....比我等到佢:smile_o05:
小妹就自動波企係佢隔離...hehe,睇下有冇機會可以撩到佢嗲2句
由於太多人,我就唔小心仆左落佢到,佢扶住我
我就怕羞咁say thank you 佢亦都望住我微笑:smile_o13:
我就打開左我地既話題.......第一句就問佢係咪一個人
佢答我有朋友一齊黎,食住個勢追問佢係咪同女朋友黎clubbing啦
佢話只係同男性朋友:smile_o13: 爽呀,咁姐係比哂機會我啦
咁大家傾左幾句,大家都幾岩傾,就去左飲野

加上鬼佬係好飲得下,不停溝酒飲,小妹酒量唔算好好,但溝酒都仲ok既
飲左幾杯後,有d醉意.........就伏左係alex心口到,好大好舒服:smile_o12:
佢就攬住我 即刻打蛇隨棍上,就哄埋佢耳仔到講"好熱呀....你覺唔覺得好熱呀?"
alex望住我,我就拉低件衫~~~露小小走光走暈比佢睇:smile_46: 等佢有d色路知我想點
佢唔係傻,知我想知...就幫我拉返高件衫~~~~`即刻話個我個心口唔舒服
將佢隻大大隻手放係個波波上:smile_o05: 我自己隻手答住佢隻手係我個波上面搓下揸下咁
就問佢"你feel唔feel到呀...個心跳跳得好快,好唔舒服,可唔可以送我返去?"
自己隻手又衰衰咁,係佢隻左大脾上面掃黎掃去,掃到佢大脾內側挑逗下佢
由於clubbing d歌播到好大聲...傾計就好似鬧交,我就拉佢落樓下傾:smile_o13:

飲得太多酒,其實都行唔到直線,只好扶住d野咁企係到
佢問我住邊...我死都扮到好醉啦~隻右手一手放係佢條jj到,含情默默望住佢
講到一句"你住邊....我咪住邊囉:smile_o09: ".....其後就飛的去佢屋企
的士到達後...佢問我有冇野要買,我冇野買,問佢你屋企有冇野飲先
佢話冇,小公主又黎本性,去掃唔同酒上去..........再灌醉大家
買好哂,就上佢屋企..............我都等左好耐,一入"車立"就攬住佢打茄輪,左手攬住佢條頸
右手就申手入佢條褲摸佢條jj........一路幫佢打jj一路撩佢龜頭:smile_o09:
都feel到佢有d想除衫褲,到佢果層就拿拿林開門,一關門施展我既小淫娃
除佢衫褲跪低幫佢含,佢條jj好長:smile_o06: 第一次親手摸到鬼佬長jj
好長好暖好粗:smile_o05: 二話不說,食雪條食到大大聲~~手搓佢波子
佢就抱左我去廚房升盤果到,將我放左上去,腳張開
佢濕吻我個妹妹,alex話"你曳曳啦..妹妹濕到咁,想唔想要呀.....我幫你啜返乾你妹妹"
我就開始淫叫....實在太舒服,比起香港人,鬼佬口技放面比陀地好好多
小妹隻手就揸條條jj chok....好大條,要2隻手先揸哂:smile_40:
alex啜到咁上下,佢插入3隻手指係我妹妹到......好爽呀3隻肥大手指插入黎
我已經忍唔到啦.....插到我太high~~我就要含佢條jj
推佢落梳化坐2隻手揸隻佢條jj一路含一路chok,好正,滿足到個口未滿到妹妹:smile_o10:
夾住佢隻腳磨妹妹,一路幫alex含,妹妹又有好多水,唯有用佢條腳磨住止癢先
大家玩到咁上下......就去廁所沖涼,一路飲住酒一路鴛鴦戲水,用腳幫佢條jj上下郁
alex好衰....係水入面係咁挑逗我,搞人妹妹鬼死咁high

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 04:56 PM 發表 查看引用來源
皇天不負有心人.....比我等到佢:smile_o05:
小妹就自動波企係佢隔離...hehe,睇下有冇機會可以撩到佢嗲2句
由於太多人,我就唔小心仆左落佢到,佢扶住我
我就怕羞咁say thank you 佢亦都望住我微笑:smile ...
鴛鴦戲水仲幫人含-3-幻想起都硬/3\....."但有人可能打緊都會回味XD變濕

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2014-1-8 12:08 AM 發表 查看引用來源
遲下好小小架喇,等個INBOX大D之後
等多inbox先會加大:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆