上一頁下一頁
發新話題

同老闆的one night in Beijing - updated p.29 #423 (brief update 28 Feb 2014)

收藏  |  訂閱
438  270.5k

引用:
原帖由 Elisebabe 於 2014-1-6 10:46 AM 發表 查看引用來源

Hehe 好開心啊, 佢又生得夠高 xD 希望tiramisu 姐姐都快d 等到la~

唉…算啦,我放棄喇……

回覆 391# 的帖子

Tiramisubb:dun give up

引用:
原帖由 Elisebabe 於 2014-1-1 12:29 AM 發表 查看引用來源
簡單地講由舊post

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=10877688

講起
。四年前,我係一個超保守o既女仔,覺得第一次要留俾老公。點知當我當年男友Tim去左exchange,我就俾我大學師兄 ...
睇完妳的经曆, 觉得妳好無辜.
妳比咁多狗公射過, 有冇曾經驚過有左BB??

老實講, 妳所遇到的都是色狼, 包括Dave, Tim, 美国仔, Tim D fd, .....

引用:
原帖由 3064300 於 2014-1-7 05:15 PM 發表 查看引用來源

睇完妳的经曆, 觉得妳好無辜.
妳比咁多狗公射過, 有冇曾經驚過有左BB??

老實講, 妳所遇到的都是色狼, 包括Dave, Tim, 美国仔, Tim D fd, .....
有。亦都諗過自殺,不過無死到je mar

引用:
原帖由 Elisebabe 於 2014-1-7 07:29 PM 發表 查看引用來源

下....吾需要, 下個男友更可愛, 也許總有他人懂得愛惜你~

引用:
原帖由 Elisebabe 於 2014-1-7 07:29 PM 發表 查看引用來源

咁多色狼睇中妳, 難道妳身材出衆, 有幾分姿色??

上圍有冇33C?  小蠻腰?  加美腿?

咁你而家個BF 唔係TIM嗎 ?

冇聽書,係 dave 呀

對唔住!... 係唔係dave至岩?:smile_13:

暫別篇

做完第一次,boss話想一齊沖涼。 咁我話見佢攰,想幫佢按摩,於是我地就沖浴缸。

我坐佢後面,幫佢按肩頸,再用對波係敢易掃下句背脊。

我玩得好過癮之時 佢悶哼一聲,問我信唔信佢講我就地正法。

佢一講完,就番轉身,㩒實我膊頭咀落嚟。 我feel到佢又硬咗既細佬,係我妹妹度磨下磨下, 不過因為無帶套, 始終無入。

沖完個涼, 我見佢細佬硬晒, 跪低幫佢含(我真係好enjoy 幫人含 hehe),輕輕係佢龜頭打轉,舔下袋底咁,佢high到哎咗出嚟。

最後又俾爆咗。

----------

沖完涼之後,我地訓係床度傾偈,講大家放假做咗咩ar,等等。

講講下,佢話佢買咗嘢俾我,於是就行咗出廳,攞咗個盒入嚟。

「希望妳鍾意啦。」

我拆開,係一條CH字頭牌子嘅頸鍊。

「我知我送野俾妳會令妳亂諗,但呢條鍊我真係想妳戴... 呢條鍊我揀咗好耐,我好想妳身上戴住一樣我送o既o野。」

「但Peter,我都係要還番俾你...」我交番個盒俾佢,好曳咁笑一笑--
「如果係咁,我想你幫我戴。」

我另轉身,撥起D頭髮。佢好溫柔咁幫我戴起條鍊,之後從我頸背,一路錫落背脊。o個一刻,我覺得自己好幸福,雖然我知道呢份幸福係偷番黎o既......

我咪埋眼,享受佢o既溫柔,由得佢擺佈。佢錫到落腰,推低我,慢慢咁從我肚臍錫落去,錫到我妹妹就伸條脷出黎,係我妹妹輕輕吸吮。

「救命啊... Peter... 唔好咁,我唔得啦...我好想要...」

佢用細佬磨咗我妹妹一陣,我諗住佢會插的時候,佢竟然行開咗,攞咗支按摩油過黎,塗上我對波波。之後佢坐咗上我條腰,對手推埋我對波波,將細佬放入我乳溝...

佢細佬越磨越硬,而我妹妹又越來越濕,好想要,但佢又掛住玩波波唔俾我...

終於我忍唔住求佢「Peter你俾我啦,我唔得啦...」

佢好衰格咁問我:「我勁D定妳條仔勁D?」

我咬一咬唇,逼於無奈咁話:「你...」

「咁我唔戴套得唔得?」

「唔...」(見有食開藥,死就死啦...)

佢將我對腳抬上膊頭,無戴套就入咗我妹妹。我基本上有成兩年無試過俾人唔用套,雖然事實上感覺唔係差好遠,但feel到佢o係我妹妹入面無隔膜o既溫度,o個種感覺,好親密。

佢插咗我近20分鐘,我高潮咗兩次。我成個人軟晒,任由佢擺佈,佢先o係我入面射......

------

事後對話

「再咁同你做,我驚我會鍾意你。」
「有乜問題呢?」
「我唔想。因為我就快結婚。」
「幾時?」
「2015。」
「仲有成年。」
「我驚我地繼續落去,我會somehow結唔成婚。」
「如果真係咁... 我會負責。」
「你點負責。」
佢摸摸我條眉,「你敢嫁,我敢娶。」

不能相信的諾言,已經夠我心甜。
-----
今個星期無乜見佢。不過有一晚,勁夜o係走廊撞到。佢望一望我條頸,笑咗笑。

幾分鐘後我收到個text "think my taste is very good. (心諗: 自大狂!)U look great with the necklace. Dinner this Sat?"

-完-

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆