上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

有邊位巴打岩玩就拎去啦! 號碼係: 269978585 ; 不喜勿屌!

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 04:25 發表
有邊位巴打岩玩就拎去啦! 號碼係: 269978585 ; 不喜勿屌!

:smile_43:我唔小妳
我會打實妳姐~~~:smile_34:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 02:19 AM 發表

但好多人以為QQ女係逢ADD必能媾到, 逢媾到必定有得食呢?!
呢句就係真

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 04:25 AM 發表

C兄,乜口甘客氣呀:smile_43:

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-9 11:06 發表

C兄,乜口甘客氣呀:smile_43:
當然啦! 我一早講過, 我覺得係自己杯茶的唔會再出相, 不過可能有巴打岩尼杯茶呢!

Hi各位好,我是QQ初哥,大家可以幫我嗎?我剛在騰訊QQ下載2○○5軟件之申請號碼,但是區域繁忙請再嘗試,之後我問大陸朋拿QQ號碼登陸,但伺服器拒絕,請問是不是還有軟件要下載,請各位高人指點。
                                                                                                 謝謝、謝謝、謝謝

引用:
原帖由 北角碼頭 於 2006-6-9 12:28 PM 發表
見咁多師兄想要QQ
我私人有2個唔用既
要就回我留E貓啦
頭2位有~~~~~
咁岩我果個account add唔到人......麻煩c兄....我要一個
pm me ok ma??

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 11:09 AM 發表

當然啦! 我一早講過, 我覺得係自己杯茶的唔會再出相, 不過可能有巴打岩尼杯茶呢!
佢個笑容+佢個post好迷人....

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:45 AM 發表

我前幾日都識過五六個...結果應唔切...佢地又好似急住乜咁..慢少少又吹的了
通常我會同呢d qq妹講 “你很趕時間嗎?” ,如果佢答”是啊”,我就會講” 拜拜” (因為呢d太寸,可以唔駛理佢。),如果佢有禮貌d答 ”不是” ,我先會同佢講我不太會打字 (因為佢地都知道大部份香港人之前都係用手寫板,根本就唔識打字既。*老實講係香港用電腦有几何要用到打中文字呢?以我為列我都係為左玩qq先至去學打字[其實我無學過,因為我係用九方輸入法既,非常方便及好用])

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆