上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.6k

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-7-30 12:51 PM 發表 查看引用來源

嘩!CHING 10年前已經打野戰?厲害!
我地10幾年前開始拍拖冇耐已經開始玩了,果時大家都同屋企人住,又唔似得而家咁興爆房,最好咪野戰囉~~~

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-30 12:02 PM 發表 查看引用來源

師兄,睇完你個reply真係眼有淚光,不枉阿嫂每次有新相都指定要比你......

希望各位有阿嫂既師兄都認真睇下呢段野,係好值得深思的
我都想睇完段片之後,作一個回應俾師兄

我都想睇完段片之後,作一個回應俾師兄..
我都系咁話啦..憑空想像沒有看到相形容那麼貼切呢..:smile_o01:

回覆 366# 的帖子

睇相已多多幻想的我,再看完文字的表達........你地想我死咩

回覆 1# 的帖子

玩到咁激唔知有無新相睇呢:smile_13:

睇完套片之後,只有有四字,十分佩服,存有點幻想自已做男主角!

引用:
原帖由 keung114 於 2011-7-30 09:36 PM 發表 查看引用來源
睇相已多多幻想的我,再看完文字的表達........你地想我死咩
為左答謝你睇左9次,我地會拍多d好片,比你打破紀錄!!!!

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-7-30 10:41 PM 發表 查看引用來源
睇完套片之後,只有有四字,十分佩服,存有點幻想自已做男主角!
我估你唔會睇9次掛~~~~~~~

各位師兄,覺得琴晚件低胸衫得唔得呢? 露出效果如何?

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2011-7-30 01:52 PM 發表 查看引用來源
我都想睇完段片之後,作一個回應俾師兄..
我都系咁話啦..憑空想像沒有看到相形容那麼貼切呢..:smile_o01:
好似有d道理,為左增加大家既代入感,今朝叫老婆著返琴晚件衫再影~~~~唔知睇左相既師兄覺得點呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆