上一頁下一頁
發新話題

引板認識 "林先生"令我改變了update了 P.43.51.58.60.62.64.77

收藏  |  訂閱
1.2k  120.0k

引用:
原帖由 vikki26 於 2011-6-9 02:28 AM 發表 查看引用來源

咩野年代呀:smile_41:
各取所需o者:smile_19:
good point.................:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 芯思思 於 2011-6-9 02:27 AM 發表 查看引用來源

呃錢~?~?點呀? 真係小心d~!
網上識人係小心d好d好既,遇到d衰既比人趙完唱都夠死啦:smile_o01:

引用:
原帖由 芯思思 於 2011-6-9 02:30 AM 發表 查看引用來源

咩人都要面啦~! 你試下早x比人笑睇下點~~? 哈哈~!
冇可能發生係自己身上嘅事我幻想唔到

引用:
原帖由 babyfs 於 2011-6-9 02:28 發表 查看引用來源

係點架? 佢有冇回應???:smile_o04:
佢咪推佢個SP出黎擋囉:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 芯思思 於 2011-6-9 02:30 AM 發表 查看引用來源

慘過死呀....................:smile_27: :smile_27:

引用:

如果真係...唯有睇醫生lo:smile_35:

引用:
原帖由 friendlykkh 於 2011-6-9 02:32 AM 發表 查看引用來源

慘過死呀....................:smile_27: :smile_27:
條女問你:入左啦?
呢句仲慘呀

引用:

最岩呢句

引用:
原帖由 tinyjer 於 2011-6-9 02:33 AM 發表 查看引用來源

條女問你:入左啦?
呢句仲慘呀

你試過呀haha...............:smile_30:

引用:
原帖由 friendlykkh 於 2011-6-9 02:32 AM 發表 查看引用來源

我之前有一次約咗條仔, 上msn 又話自己點勁, 一見面上到房, 只係幫佢帶套果時已經走火啦~!! 我真係想笑佢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆