上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.9k

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-6 08:08 PM 發表 查看引用來源

其實我個人比較鍾意one on one...可以慢慢玩慢慢享受:smile_o01:
師姐真識享受o(^_^)o

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-6 07:50 PM 發表 查看引用來源

真架,我吾係個個帖入呃水吹,堅正果d才會見我不停留,
你吾怪我打攪麻:smile_o06:
點會怪你呀....錫你都錫唔切啦:smile_o09:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-6 08:08 PM 發表 查看引用來源

其實我個人比較鍾意one on one...可以慢慢玩慢慢享受:smile_o01:
可能我未試過啦, 都好想試下多p, 諗同做真係唔同既, 可能做起上黎未必enjoy, 不過人一世物一世, 覺得有機會都要試下

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-2-6 07:54 PM 發表 查看引用來源

等你出AR BABY
等我慢慢諗下點打.....最怕爛尾:smile_o14:

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-6 07:56 PM 發表 查看引用來源

hip hop同jazz
我有興趣學bor:smile_o06:

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-6 08:12 PM 發表 查看引用來源

3p其實真係好累,我未試過,不過可以想像到.....
係仔仔攰D姐....:smile_o05:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-6 08:45 PM 發表 查看引用來源

係仔仔攰D姐....:smile_o05:
就算係1對1, 都係仔仔攰啲ga啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-2-6 08:32 PM 發表 查看引用來源

可能我未試過啦, 都好想試下多p, 諗同做真係唔同既, 可能做起上黎未必enjoy, 不過人一世物一世, 覺得有機會都要試下
始終係差不多個個男人ge終極幻想....

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-6 08:52 PM 發表 查看引用來源

最重要都係天時地利人和, 幻想同現實往往係兩回事丫.

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-6 08:52 PM 發表 查看引用來源

我諗好多男人都會想兩女一男, 但唔係個個男既都會想兩男一女架,

唔講你唔知, 好多女仔講玩3p, 都會想兩女一男

等我仲以為個個女仔都會想多男服侍或玩弄自己tim

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆