上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.8k

及手ball armarm好..d 日本仔最like:smile_o05:

引用:
原帖由 美儀 於 2011-1-30 02:18 AM 發表 查看引用來源
唔係呀我男友係HK人。。不過我係試過同一個日本人做過。。:smile_o05:
又比日本鬼子征服阻...:smile_o02:  睇來要征服番日本女 人報日仇家恨:smile_o01:

part 3呀樓主!!!!:smile_o01:

引用:
原帖由 美儀 於 2011-1-30 01:54 AM 發表 查看引用來源
係呀D日本人好鍾意好暴力咁做。。:smile_o05:
乜唔係,女性都鐘意有小小被強的心態?
好似綁住手黎做.

d日本仔特別變態:smile_o04:

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-29 11:52 PM 發表 查看引用來源

無啊
所以先想試者
乜你個架佬無卜到你噴水咩?女仔潮吹同淨係高潮分別係掂我都想知。個次我 GF 潮吹問佢又唔講,不過男方就好 happy 個女仔噴身射哂啲淫水出自己隻大脾,真係好有滿足同英雄感 ~

不過聽黎度的師妹咁講,女人潮吹好似唔係咁易波…

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-29 11:53 PM 發表 查看引用來源

要俾佢知道我有幾用心架麻
我都好想你著比我睇啊!:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-30 12:07 AM 發表 查看引用來源

可能妳唔夠放鬆.
但係妳的對手咁有經驗,一定可以試到.
師兄!你好有經驗喎!想問下你,我Ex-Ex 對性好有興趣,多水多汁,但家陣果個性冷感無水無汁,但係典解反而性冷感個會有潮吹,以前果個無呢?我就唔明嘞~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-30 10:16 AM 發表 查看引用來源

師兄!你好有經驗喎!想問下你,我Ex-Ex 對性好有興趣,多水多汁,但家陣果個性冷感無水無汁,但係典解反而性冷感個會有潮吹,以前果個無呢?我就唔明嘞~
係未之前成日做呀?
潮吹真係唔可以日日黎,吹完,女的會好攰.要休息夠先得.

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 10:44 PM 發表 查看引用來源

我個 EX-EX 同你都一樣,同我做好有  feel 又咩都可以玩,除左後門  (佢怕痛,我都無免強,因我都不一定要玩後門 ),佢成日同我做都話 high 到成個人震,但又係同你一樣無潮吹過。但係現在黎個無性趣既竟然 有, ...
鬼唔知阿媽係女人咩,佢都想睇我潮吹,但呢家野唔係吐口水,話出黎就必到出黎架麻:smile_42:
我自己夠想囉.d女版友講到繪影繪聲,又話好high又成身震,
自問咩都試過喇,梗係想試埋潮吹喇.......可惜總係唔知差d咩,
你地都知我幾lum我隻公架喇,基本上我見到佢已經想比佢小爆,
情慾兩方面都無問題........................

希望2011有突破喇................

好la~~我要出街~~~今晚傾:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆