上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.1k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 11:01 AM 發表 查看引用來源

矛錯....貢喺佢心目中都会覺得尼唔係每次都志在吊企....加分項目
咁我下次上去問佢幾時m到?好腩on9喎:smile_o03:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 11:06 AM 發表 查看引用來源

貢又唔使咁重本....兩包利賓納得架啦
補企兩粒菩提子咩

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:08 AM 發表 查看引用來源

咁我下次上去問佢幾時m到?好腩on9喎:smile_o03:
尼問企幾時休假呀:smile_45::smile_45:.....醒目仔:smile_45:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 11:09 AM 發表 查看引用來源

尼問企幾時休假呀:smile_45::smile_45:.....醒目仔:smile_45:
禾上次問企企地幾時有假放...企話除左m到有1個星期假平時矛架喎...中午12點返工...夜晚3點收工喎...聽腩到都慘....:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:10 AM 發表 查看引用來源

禾上次問企企地幾時有假放...企話除左m到有1個星期假平時矛架喎...中午12點返工...夜晚3點收工喎...聽腩到都慘....:smile_o03:
所以企地休假時会覺得好腩悶....貢尼咪可以乘虛而入咯:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:10 AM 發表 查看引用來源

又有幾慘咁呢? :smile_38:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 11:12 AM 發表 查看引用來源

所以企地休假時会覺得好腩悶....貢尼咪可以乘虛而入咯:smile_40::smile_40:
有幾腩悶...企休假我又唔休假...請假上去呀?:smile_o03: 你方企唔會搵下d重熟過我既客?:smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-19 11:13 AM 發表 查看引用來源

又有幾慘咁呢? :smile_38:
15個鐘工....痴腩線...:smile_o03:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 11:06 AM 發表 查看引用來源

貢又唔使咁重本....兩包利賓納得架啦
加個朱紅足..唔該

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 11:15 AM 發表 查看引用來源

15個鐘工....痴腩線...:smile_o03:
:smile_38: 又唔係日日full嘅~~返去hea巧似你咁之麻~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆