上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.5k

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 04:31 PM 發表 查看引用來源
(Sorry,要各位久等了,我利用剛才食 lunch 時間打埋 part 3,現在繼續… )

娜娜俾我兩隻手指插到好淫蕩呀!佢不斷講:「繼續呀…唔好停呀…唔得啦…我頂唔順啦…我黎啦… 我黎啦…」我見到佢個樣咁 high,流咁 ...
支持支持再支持:smile_o12:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-2 02:44 AM 發表 查看引用來源
(終於有時間寫 part 4啦,又繼續… )

輕而易舉地,我抱起娜娜,好安然咁放低佢响我張床度,當我準備打開床頭柜桶搵 dom dom之際,佢突然起身坐係床邊,响我全無防範下捉實左我碌野,一時之間還未來 ...
男性好少可以寫得咁detail, 支持你:smile_o12:

可以令你印象咁深刻, 你對她的愛一定好深:smile_o06:

公子樓主,

其實你依家係未已經同咗娜娜一齊?如果唔係的話,咁你哋依家keep住一種乜嘢關係呢?

我咁問係因見你話佢喺你身邊,所以唔方便post part 4,所以想八卦一吓。

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-12-2 08:02 AM 發表 查看引用來源
男性好少可以寫得咁detail, 支持你:smile_o12:

可以令你印象咁深刻, 你對她的愛一定好深:smile_o06:
同意,因為我都試過......

一晚冇上就出左part 4啦
so sweet..支持:smile_o12:

樓主帶來又一激情嘅早上…讚!

吔重未完:smile_41:

花花公子 part 5...part 5.....快d快d~~^^:smile_o06:

好正,劲好,支持下一part:smile_47:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 04:31 PM 發表 查看引用來源
(Sorry,要各位久等了,我利用剛才食 lunch 時間打埋 part 3,現在繼續… )

娜娜俾我兩隻手指插到好淫蕩呀!佢不斷講:「繼續呀…唔好停呀…唔得啦…我頂唔順啦…我黎啦… 我黎啦…」我見到佢個樣咁 high,流咁 ...
小公子玩得好開心喎

真係等你耐d都低呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆