上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.14)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-19 10:28 AM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 咁都唔係好多唧...照顧埋我啦
2個都已經夠煩架喇...仲要加埋你:smile_o04:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-19 10:36 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 哈哈...咁我睇係你 死係人地手
我知, 你一早都話唔睇好我地啦:smile_o08:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 10:36 AM 發表 查看引用來源

ok..........我同妳拖住手仔唱情歌:smile_o09:
重有君君呢, 你唔記得佢嘞:smile_o10:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 10:38 AM 發表 查看引用來源

工作好忙呀?
小小啦...
老細一句「唔係你跟但係你都要知」...好多唔關我事既野都要我做埋..:smile_o08:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 10:38 AM 發表 查看引用來源

為左咬妳:smile_34:
我好怕痛:smile_o14:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 10:37 AM 發表 查看引用來源

何晶晶係我老友:smile_44:
邊個叫何晶晶:smile_41:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-19 10:39 AM 發表 查看引用來源

佢....有時真係因緣際遇.....:smile_o05:
佢肥左好多呀.......但佢真係熱愛音樂.....默默耕耘:smile_38: :smile_o12:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-19 10:40 AM 發表 查看引用來源

小小啦...
老細一句「唔係你跟但係你都要知」...好多唔關我事既野都要我做埋..:smile_o08:
YEAH....呢句野...我成日聽...同埋講...:smile_o01:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-19 10:37 AM 發表 查看引用來源

唔擔心...你可以放心唱...因為我無份去...嘿:smile_o04:
今日自信心趺到最低點:smile_o08:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-19 10:40 AM 發表 查看引用來源

我好怕痛:smile_o14:
吾怕.........細力d 慢慢啜:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆