上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 57

收藏  |  訂閱
1.5k  26.4k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-10 08:29 PM 發表 查看引用來源

唔喺當日有咁多女,,,唔記得出奇AR
我自閉,無咩聲出 ~ :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-10 08:28 PM 發表 查看引用來源

WA,,咁你要認真RELAX下啦
卯$$ RELAX :smile_13:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-10 08:30 PM 發表 查看引用來源

咁佢幾點走AR
唔記得,總之差唔多埋單先走,無睇幾點囉

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-10 08:31 PM 發表 查看引用來源

你都無走個離玩,同埋好似都見你好小玩WO
成日企喺TOILET 到唔知攪咩鬼:smile_30:
:smile_14:  ~ 唔係掛?我同青 BB 反埋白芝麻,震撼全場喎 ~ :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-8-10 08:32 PM 發表 查看引用來源

我自閉,無咩聲出 ~ :smile_13: :smile_13:
喺咩,,,,都唔喺,你都好主動介紹自己呀:smile_30:

你講校長我一定記得:smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-10 08:34 PM 發表 查看引用來源

喺咩,,,,都唔喺,你都好主動介紹自己呀:smile_30:

你講校長我一定記得:smile_30:
咁架咩?~

引用:
原帖由 駒駒星神 於 2009-8-10 08:33 PM 發表 查看引用來源
卯$$ RELAX :smile_13:
喺到吹下水都可以RELAX MA:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-10 08:33 PM 發表 查看引用來源
唔記得,總之差唔多埋單先走,無睇幾點囉
咁你飲得多唔多呀

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-10 07:57 PM 發表 查看引用來源

wa,,你個籃籃..,,去左溝女ar.,..咁多日唔見你:smile_30:
:smile_o05: 溝女...咩泥架...食唔食得架

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-8-10 08:34 PM 發表 查看引用來源

咁架咩?~
因為你介紹都用依個名MA:smile_30:

好大聲話我叫校長,.仲笑哂口:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆