上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 wannabe 於 9-8-2009 01:18 發表 查看引用來源

講得好
好少人會好似你咁諗得通透
100巴仙支持
識朋友交心啫...又唔係選美:smile_o11:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:11 AM 發表 查看引用來源

肚餓快D去食:smile_o01:
無錢呀~~~:') :') :')

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:28 AM 發表

識朋友交心啫...又唔係選美:smile_o11:
嗯 ... 近日睇到有個thread set哂rules, terms and conditions 徵人又用埋d埋評分制度 ... 真糸完全唔知個大學生諗緊d咩想點:smile_42:

引用:
原帖由 粗麵 於 9-8-2009 01:33 發表 查看引用來源

無錢呀~~~:') :') :')
贏呢場咪有囉:smile_o01: 仲可以請埋我地食添
你買咩呀呢場:smile_o11:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-9 01:34 AM 發表 查看引用來源

嗯 ... 近日睇到有個thread set哂rules, terms and conditions 徵人又用埋d埋評分制度 ... 真糸完全唔知個大學生諗緊d咩想點:smile_42:
bebe:smile_38:
有d咁正o既野:smile_14:
我都想睇下
今日去左釣魚, 熱到呢

樓主你好:smile_38: :smile_38:
我係女....唔知歡唔歡迎:smile_13:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:35 AM 發表 查看引用來源

贏呢場咪有囉:smile_o01: 仲可以請埋我地食添
你買咩呀呢場:smile_o11:
贏就係lor....:smile_24: :smile_24: :smile_24: 大波爭一球:smile_24:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-8-9 01:37 AM 發表

bebe:smile_38:
有d咁正o既野:smile_14:
我都想睇下
今日去左釣魚, 熱到呢
我都糸我個鋪d人講我知我先無聊無野做走過去睇:smile_42:
個個屋企主人好似叫咩咩 xxxxxbabebabe

釣魚唔錯丫 ... 有無收wok哩?

引用:
原帖由 wannabe 於 9-8-2009 01:34 發表 查看引用來源

咁你又唔好咁講人地,個個人要求唔同,
可能佢地認為自己夠assets去要求返D同level嘅朋友啫:smile_o11:
後生嘛
好似行到我呢D年紀好多野都睇化啦
又或者我無條件去set咁多呢:smile_o05:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-8-9 01:37 AM 發表
樓主你好:smile_38: :smile_38:
我係女....唔知歡唔歡迎:smile_13:
吓?
要報上性別ga?:smile_35:
拱我唔糸男仔囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆