上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄III~~~18yrs 純情女網友 "R" 小姐 (已完成)

收藏  |  訂閱
680  36.3k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-2 05:22 發表 查看引用來源

你幾歲呀 brother:smile_o10:

我諗小弟應該同你差唔多

引用:
原帖由 fayuenst001 於 2009-8-2 05:25 AM 發表 查看引用來源

我諗小弟應該同你差唔多
34 正直搏殺之時............:smile_o12:
我已經 40 呀:smile_o06:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-2 05:29 發表 查看引用來源

34 正直搏殺之時............:smile_o12:
我已經 40 呀:smile_o06:
唔怕 40之麻

老土野講一句 男人四十一支花 (鋼炮) :smile_o13:

不過 話時話真係可以識到甘多女仔既咩

我都好似冇乜甘既機會

引用:
原帖由 fayuenst001 於 2009-8-2 05:34 AM 發表 查看引用來源
不過 話時話真係可以識到甘多女仔既咩

我都好似冇乜甘既機會
加油加油............希望你早日遇到啦:smile_o12:

引用:
原帖由 fayuenst001 於 2009-8-2 05:32 AM 發表 查看引用來源

唔怕 40之麻

老土野講一句 男人四十一支花 (鋼炮) :smile_o13:
又潤我:smile_o14:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-2 04:06 AM 發表 查看引用來源

加油呀........兄弟:smile_o12:

佢有睇此 post 架............吾知你地係咪真係識呢:smile_o10:
因為我d女仔朋友佔半數以上都係d嬌小女仔黎
好想知呀頂!!!

樓主發達喇!快啲出名噐報告:smile_o12:

引用:
原帖由 drummerL 於 2009-8-2 06:38 AM 發表 查看引用來源

因為我d女仔朋友佔半數以上都係d嬌小女仔黎
好想知呀頂!!!
放心........你咁純情一定好快搵到你的女神架:smile_o12:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-2 06:54 AM 發表 查看引用來源
樓主發達喇!快啲出名噐報告:smile_o12:
等緊下次之約呀:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆